NE REINVENTĂM!

Momentan, până finalizăm noul website, anticariatul nu este funcțional. Astfel, orice solicitare trimisă prin website nu va putea fi înregistrată. Între timp, vă invităm să verificați periodic pagina noastră pentru a afla când revenim.

Profetiile maya pentru 2012, de Gerald Benedict

Profetiile maya pentru 2012

de Gerald Benedict

Profetiile maya pentru 2012

Titlu:

Profetiile maya pentru 2012

Domeniu: Teoria conspiratiei

Editura: Litera International

Autor: Gerald Benedict

Starea cărții: Nouă

Nr. pagini: 213

Anul apariţiei: 2009

19,00 RON

Cu mii de ani în urmă, învăţaţii maya au prezis că lumea aşa cum o cunoaştem astăzi se va sfârşi la data solstiţiului de iarnă a anului 2012, dată care marchează, în cultura maya, şi sfârşitul Calendarului Lung. Teoria, vehiculată încă de prin anii ’90, devine tot mai dezbătută şi mai mediatizată, pe măsură ce ne apropiem de ziua fatidică (21 decembrie 2012). Şi aşa cum se întâmplă de obicei, pe marginea unui subiect cu o asemenea miză se dezvoltă tot felul de interpretări, mai mult sau mai puţin pertinente, unele dintre ele căpătând amploare, altele rămânând periferice, dar nu neapărat pe criteriul unei documentări adecvate sau a unor argumente valide şi solide.

Profeţiile maya pentru 2012 este o carte extrem de bine documentată şi printre cele mai pertinente scrise pe această temă. În lucrarea de faţă, cercetătorul britanic Gerald Benedict, teolog şi specialist în filosofia religiilor, îşi propune să redea profeţiile ce ne-au fost lăsate de civilizaţia maya şi care privesc îndeosebi anul 2012 şi să explice, pe înţelesul tuturor, semnificaţia lor reală. Respingând concepţiile nefondate şi alarmiste, Benedict ne asigură că profeţiile nu pot fi privite şi înţelese altfel decât pătrunzând în contextul culturii maya (prezentat pe scurt în introducerea cărţii), cu tot ce a reprezentat aceasta, şi analizând legătura strânsă între aceste profeţii ale iniţiaţilor şi cunoştinţele lor în domenii precum astronomia sau matematica.

Astfel, autorul se îndoieşte că viaţa pe Pământ se va sfârşi, la modul propriu, odată cu solstiţiul de iarnă al anului 2012, dar ne spune că această dată marchează o schimbare în plan spiritual şi intrarea într-o nouă eră. De noi depinde însă cum vom reuşi să întâmpinăm aceste transformări, care, inevitabil, vor avea loc.

Recenzii
Pentru mai multe detalii în legătură cu acest titlu, vizitați pagina.
Acest titlu este disponibil doar la cerere și este în stoc limitat.

Dacă doriți să îl comandați, va putea fi livrat în 7 zile de la data comenzii.
Cartea “Profetiile maya pentru 2012” de Gerald Benedict a apărut la editura Litera International în seria de Teoria conspiratiei, se află în stare nouă, conține 213 pagini și poate fi comandată online.
0 produse
Facebook

Acasă | Căutare | Catalog | Clienți | Contact | Informații | GDPR | Hartă site

Viziteaza site-ul ANTICARIAT SI LIBRARIE ONLINE pe ShopMania

Copyright © 2024 Librăria Cărți-Online.com
Powered by Ideea Europeană