Codul spart al lui Da Vinci, de James Garlow, Peter Jones

Codul spart al lui Da Vinci

de James Garlow, Peter Jones

Codul spart al lui Da Vinci

Titlu:

Codul spart al lui Da Vinci

Domeniu: Teoria conspiratiei

Editura: Aquila

Autor: James Garlow, Peter Jones

Starea cărții: Foarte bună

Nr. pagini: 200

Anul apariţiei: 2005

24,00 RON
Vezi carte

Codul lui Da Vinci, celebrul, de-acum, roman al lui Dan Brown, izbuteste, dupa cum si-a propus, sa se impuna ca un adevarat model de eficienta americana.

Ce-i de facut cand avem inaintea ochilor un best-seller cu pretentii de adevar (vorbim aici de Codul lui da Vinci, semnat de Dan Brown), o carte care a batut toate recordurile in materie de vanzari, care e citita si comentata de mai toti prietenii din jur, care va fi curand indecent de celebra pentru ca va fi ecranizata la Hollywood cu Tom Hanks in rolul principal?

Ati citit povestea, doriti si adevarul?

"In cartea sa, Codul lui Da Vinci, Dan Brown afirma ca Leonardo da Vinci a inserat in mod intentionat in pictura sa indicii, care, descoperite si interpretate corect dezvaluie adevarul despre Isus.

Desi este un truc literar convenabil, nu a fost dovedit niciodata faptul ca Da Vinci ar fi introdus dinadins in lucrarile sale simboluri care urmau a fi descifrate in viitor de catre o generatie iluminata.

Astfel, intentia acestei carti nu este aceea de a dezlega codul la Da Vinci, intrucat suntem convinsi ca nu exista unul. Ne referim pe alocuri la codul lui Da Vinci, insa in cea mai mare parte il vom numi codul lui Brown, deoarece credem ca la originea acestui cod sta domnul Brown, nicidecum Leonardo." ( James L.Garlow & Peter Jones)

Cu aceste randuri incep cei doi autori sa sparga presupusul cod al Da Vinci, pe care Dan Brown si-a construit cartea reusind sa starneasca in cugetele multora indoieli cu privire la adevarul pe care-l cunosteau despre Isus. Exista deja numerosi cititorii ai cartii lui Dan Brown ale caror convingeri religioase referitoare la persoana lui Isus au fost zguduite din temelii.

De aceea, cartea lor - Codul spart al lui Da Vinci - se adreseaza tuturor celor care, influentati de povestea amagitoare a lui Brown, au ajuns sa-si puna intrebari cu privire la adevarata identitate a lui Iisus.

Erorile, deloc putine, pe care Brown isi intemeiaza fictiunea cu pretentie de realitate istorica, sunt dovedite cu usurinta ca fiind false.

Calea aleasa de James Garlow si Peter Jones pentru a demonta codul lui Brown porneste de la o serie de intrebari care necesita raspunsuri concrete, reale si puternic argumentate. Iata cateva dintre acestea:

  • Sa fi fost, oare, Iisus casatorit si sa fi avut un copil cu Maria Magdalena?
  • Iisus - muritor de rand sau Mesia?
  • Sa fie, oare, adevarat ca Biserica la care se refera Dan Brown este cea autentica?
  • Sa fie, oare, adevarat ca orice forma de spiritualitate este pe deplin acceptabila, asa precum deseori pare sa sugereze Codul lui da Vinci?

Autorii Codului spart al lui da Vinci nu intra in lupta cu Dan Brown. Ar aduce, de altfel, cu o disputa teologica intre C.S.Lewis si Harrison Ford, bunaoara. Conflictul se desfasoara in alta parte si e vechi de cand lumea.

Arsenalului de coduri, templieri, masoni, rituri sexuale, violente, conspiratii, corectitudini politice, zei si zeite i se opune, cu un firesc dezarmant, "armatura lui Dumnezeu" despre care vorbeste Apostolul Pavel in Epistola catre efeseni 6:11-17. Iar batalia are loc tocmai pe teritoriul secret al Sfantului Graal.

Cum? Nu stiti unde se afla Sfantul Graal? O stiu foarte bine Jim Garlow si Peter Jones. "Spargeti", alaturi de ei, Codul lui ... Brown si veti descoperi senzationalul secret... al vietii de zi cu zi.

Recenzii

Cartea “Codul spart al lui Da Vinci” de James Garlow, Peter Jones a apărut la editura Aquila în seria de Teoria conspiratiei, se află în stare foarte bună, conține 200 pagini și poate fi comandată online.
0 produse
Facebook

Acasă | Căutare | Catalog | Clienți | Contact | Informații | GDPR | Hartă site

Viziteaza site-ul ANTICARIAT SI LIBRARIE ONLINE pe ShopMania

Copyright © 2024 Librăria Cărți-Online.com
Powered by Ideea Europeană