NE REINVENTĂM!

Momentan, până finalizăm noul website, anticariatul nu este funcțional. Astfel, orice solicitare trimisă prin website nu va putea fi înregistrată. Între timp, vă invităm să verificați periodic pagina noastră pentru a afla când revenim.

Hitler. Magul intunericului, de Jean Prieur

Hitler. Magul intunericului

de Jean Prieur

Hitler. Magul intunericului

Titlu:

Hitler. Magul intunericului

Domeniu: Teoria conspiratiei

Editura: Pro

Autor: Jean Prieur

Starea cărții: Impecabilă

Nr. pagini: 288

Stoc epuizat

Adolf Hitler s-a nascut in ziua de 20 aprilie 1889 in Austria. Are o tinerete grea; ca sa se intretina, picteaza acuarele. Apoi frecventeaza societati oculte, ai caror membri il vor sustine neobosit tot timpul.

Cum se poate explica faptul ca a ajuns atat de sus si atat de repede? Cu ce forta era investit ca sa poata minti toate puterile: de la Wehrmacht la marii patroni, de la muncitori la intelectuali? Cum se poate explica acest destin incredibil, acea fascinatie pe care o exercita asupra multimii, acea sansa insolenta care ii permitea sa scape de obuze in razboiul din 1914-1918 si, mai tarziu, de numeroasele atentate organizate de Rezistenta germana? Exista oare o providenta satanica?

Pentru Jean Prieur, fortele care s-au infruntat in al doilea razboi mondial se situau atat in cerul metafizic, cat si in cel al bombardierelor. Pentru ca istoria nu este decat celalalt nume al bataliei eterne intre Fiii Intunericului si Fiii Luminii...

Dovezi incredibile si alarmante!

Jean Prieur - Hitler. Magul intunericului. Ocultismul negru si noua rasa ariana in cel de-al III-lea Reich. Straniile coincidente ale celui de-al Doilea Razboi Mondial.

Despre autor

Jean Prieur s-a nascut la 10 noiembrie 1914 in orasul Lille chiar in timpul ocupatiei naziste. Din liceu isi descopera talentul literar si incepe sa scrie scurte eseuri. Se inscrie la facultatea de stiinte politice.

Dupa facultate, el va cere sa urmeze stagiul militar in Algeria. In anul 1937 devine redactor pentru o publicatie de literarura, prilej cu care intalneste multe personalitati si celebritati ale epocii.

In anul 1938 este angajat ca redactor al Uniunii Nationale a Asociatiilor din Turism. Tot in aceea perioada preda limba franceza si latina. In timpul izbucnirii razboiului, el publica in orasul Lyon “ Navire sur Atlantide”, prima sa carte din cariera.

In anul 1945 devine moderator radio si incepe sa scrie piese de teatru. Armata, radioul, invatamantul l-au facut sa descopere calatoriile si sa intalneasca personalitati remarcante. In Austria il intalneste pe marele filozof austriac Hermann de Keyserlin, cel care fusese persecutat de nazisti.

In Germania il va intalni pe marele dramaturg Gabriel Marcel cu care va lega o frumoasa prietenie. O alta mare pasiune a sa este pictura, el avand o impresionanta colectie de tablouri. Pentru totalitatea operelor sale va primi medalia de aur a orasului Paris.

Recenzii (1)
Pentru mai multe detalii în legătură cu acest titlu, vizitați pagina.
  Ne pare rau, insa aceasta carte lipseste momentan din stoc. Daca doriti sa o achizitionati, va rugam sa ne contactati utilizand formularul de contact si in cel mai scurt timp vom urgenta reinnoirea stocului cu numarul de exemplare dorite. Va multumim!
Cartea “Hitler. Magul intunericului” de Jean Prieur a apărut la editura Pro în seria de Teoria conspiratiei, se află în stare impecabilă, conține 288 pagini și poate fi comandată la cerere.
0 produse
Facebook

Acasă | Căutare | Catalog | Clienți | Contact | Informații | GDPR | Hartă site

Viziteaza site-ul ANTICARIAT SI LIBRARIE ONLINE pe ShopMania

Copyright © 2024 Librăria Cărți-Online.com
Powered by Ideea Europeană