NE REINVENTĂM!

Momentan, până finalizăm noul website, anticariatul nu este funcțional. Astfel, orice solicitare trimisă prin website nu va putea fi înregistrată. Între timp, vă invităm să verificați periodic pagina noastră pentru a afla când revenim.

Informaţii


Despre noi și alte informații

Anticariat online

 

Despre noi

Carti-online.com este anticariatul online ce oferă cărţi noi şi cărţi vechi din diverse domenii, ediţii rare şi ediţii princeps, cărţi în limbile franceză, germană şi engleză, manuale şcolare şi multe altele. Clienţii beneficiază de un cont online dotat cu un panou de control, cu ajutorul căruia vă puteţi verifica comenzile, edita adresele de facturare şi livrare, imprima facturile aferente şi multe altele.

 

Comandă. Cum cumpăr

Pentru a comanda o carte din anticariatul online Carti-online.com, trebuie să urmaţi câţiva paşi simpli. Adăugaţi cartea în coşul de cumpărături, dând click pe butonul ADAUGĂ ÎN COŞ, aflat în pagina cărţii. Dacă doriţi să adăugaţi în coş şi alte produse, repetaţi această acţiune pentru fiecare carte dorită. Coşul cu produse are o valabilitate temporară pentru vizitatorii neautentificaţi şi o valabilitate permanentă, până la revenirea dvs. pe site, pentru clienţii care s-au înscris pe site-ul nostru şi sunt autentificaţi în contul lor personal. Creearea unui cont se face gratuit şi nu este condiţionată de nimic. După ce aţi adăugat toate ccărţile dorite în coş, daţi click pe butonul COMANDĂ, aflat în pagina coşului de cumpărături. Apoi urmaţi paşii necesari pentru completarea datelor de livrare şi plată, dând click pe butonul CONTINUĂ. Completaţi integral datele necesare în formularul de comandă şi trimiteţi comanda apăsând butonul TRIMITE COMANDA!. Imediat după trimiterea comenzii veţi primi un email automat cu detalii complete despre comanda dvs. şi despre modalităţile de livrare şi plată alese. Deşi in extremis acceptăm şi comenzi telefonice sau prin email, nu recomandăm utilizarea acestui mod de comandă, întrucât este greoi şi nu oferă niciunul din avantajele comenzii online şi a existenţei unor date scrise aferente contului dvs. Pentru orice comenzi vă recomandăm folosirea coşului de cumpărături. În orice moment al navigării dvs. pe site-ul nostru vă puteţi răzgîndi asupra comenzii, puteţi edita sau şterge conţinutul parţial sau integral al coşului sau puteţi adăuga alte articole. Puteţi oricând accesa coşul de cumpărături dând click pe butonul CONŢINUT COŞ din dreapta ecranului, din caseta cu titlul 'Coş cumpărături'.

Vânzătorul va respecta prevederile Legii 51/2003 pentru aprobarea Ordonanţei Guvernului nr. 130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distanţă, ceea ce conferă cumpărătorului, numai în condiţiile actului normativ menţionat, dreptul ca în termen de 10 zile să denunţe unilateral contractul, urmând să primească în termen de 30 de zile de la denunţarea unilaterala în scris (document semnat de cumpărător şi transmis electronic sau prin poştă cu confirmare de primire) preţul contractului, condiţionat de returnarea bunurilor în ambalajul original, şi doar dacă acestea nu au suferit deteriorări. Cheltuielile aferente returnării bunurilor vor fi suportate de către cumpărător. Vânzătorul are dreptul ca atunci când consideră că acţiunile cumpărătorului au fost cu rea intenţie să solicite daune interese către cumpărător, în condiţiile legii.

 

Transport şi plată

Livrarea produselor se face prin poşta normală (Poşta Română) sau prin curier rapid, pentru orice locaţie de pe teritoriul României. Taxele poştale se calculează automat şi sunt afişate în coşul de cumpărături, în funcţie de comanda dvs. După efectuarea comenzii veţi primi un colet cu toate cărţile comandate, sau, în cazul în care cel puţin un titlu nu este disponibil, vă vom contacta telefonic sau prin email înainte de expedierea coletului pentru a va informa.

Transportul şi alte opţiuni de livrare prin curier rapid sunt valabile doar pentru comenzile livrate către adrese de pe teritoriul României. Preţurile speciale per produs şi pachetele promoţionale sunt valabile pentru orice tip de comandă, indiferent de adresa de livrare.

 

Comenzi din afara României

Acceptăm şi comenzi din străinătate, însă preţurile şi taxele pentru livrarea în afara României sunt diferite de cele interne, afişate online pe site. Dacă adresa dvs. de livrare este în altă ţară şi doriţi să faceţi o comandă, desigur că o puteţi face, urmând ca noi să vă comunicăm în cel mai scurt timp detaliile referitoare la preţul total, taxe de transport şi disponibilitate. Pentru comenzile din afara României, acceptăm şi plata online prin cărţi de credit.

 

Informaţii de contact

Agenţia noastră de difuzare de carte şi website-ul Carti-Online.com sunt dezvoltate de:

Site-ul nostru de prezentare este: www.carti-online.com.

Pentru a ne contacta, vă rugăm să utilizaţi formularul de contact sau adresele de email şi numerele de telefon afişate în pagina de contact anticariat.

 
Continuă
0 produse
Facebook

Acasă | Căutare | Catalog | Clienți | Contact | Informații | GDPR | Hartă site

Viziteaza site-ul ANTICARIAT SI LIBRARIE ONLINE pe ShopMania

Copyright © 2024 Librăria Cărți-Online.com
Powered by Ideea Europeană