NE REINVENTĂM!

Momentan, până finalizăm noul website, anticariatul nu este funcțional. Astfel, orice solicitare trimisă prin website nu va putea fi înregistrată. Între timp, vă invităm să verificați periodic pagina noastră pentru a afla când revenim.

Roiul, de John Saul

Roiul

de John Saul

Roiul

Titlu:

Roiul

Domeniu: Beletristica » Science Fiction

Editura: RAO Books

Autor: John Saul

Starea cărții: Foarte bună

Nr. pagini: 448

Anul apariţiei: 1997

36,00 RON

După ani de viață trepidantă în Los Angeles, Karen Spellman, o văduvă tânără și atrăgătoare, își ia cele două fiice și se mută în orășelul copilăriei sale, plănuind să își refacă viața alături de fostul ei iubit din anii de liceu. Ipotetica fericire se schimbă în teroare când, în locul tihnei visate, peste Pleasant Valley se întinde umbra diabolică a unui spirit care se refuză explicațiilor. Iar asta fiindcă în plină vară și din senin asupra copiilor din orășel se abate roiul.

O colonie ucigașă pune stăpânire peste fiii și fiicele locuitorilor din Pleasant Valley, gata să le transforme în gazde inconștiente ale speciei. Experimentele biologului Carl Henderson, grefate pe amintirile unei copilării traumatizate, sfidează logica, medicina și legile firii și dau impresia că sunt de nestăvilit. Într-un exercițiu de tehnică a macabrului, Pleasant Valley își regăsește ritmurile firești abia după ce plătește tribut monstrului aducător de moarte.

Recenzii
Pentru mai multe detalii în legătură cu acest titlu, vizitați pagina.
Cartea “Roiul” de John Saul a apărut la editura RAO Books în seria de Beletristica: Science Fiction, se află în stare foarte bună, conține 448 pagini și poate fi comandată online.
0 produse
Facebook

Acasă | Căutare | Catalog | Clienți | Contact | Informații | GDPR | Hartă site

Viziteaza site-ul ANTICARIAT SI LIBRARIE ONLINE pe ShopMania

Copyright © 2024 Librăria Cărți-Online.com
Powered by Ideea Europeană