NE REINVENTĂM!

Momentan, până finalizăm noul website, anticariatul nu este funcțional. Astfel, orice solicitare trimisă prin website nu va putea fi înregistrată. Între timp, vă invităm să verificați periodic pagina noastră pentru a afla când revenim.

Turnul Intunecat: Alegerea celor trei (editie cartonata), de Stephen King

Turnul Intunecat: Alegerea celor trei (editie cartonata)

de Stephen King

Turnul Intunecat: Alegerea celor trei (editie cartonata)

Titlu:

Turnul Intunecat: Alegerea celor trei (editie cartonata)

Domeniu: Beletristica » Science Fiction

Editura: Nemira

Autor: Stephen King

Starea cărții: Impecabilă

Nr. pagini: 448

Anul apariţiei: 2009

149,00 RON

Alegerea celor trei, al doilea volum din saga Turnul Intunecat.

In Alegerea celor trei, Stephen King a hotarat sa desfasoare povestea pe o plaja pustie. Astfel, la capatul noptii de zece ani, omul in negru s-a transformat intr-o mana de oase, iar Turnul – nexul Timpului, nexul Marimii – si-a reinnoit promisiunea prin alegerea prevestita. In Alegerea celor trei actiunuea se desfasoara rapid, astfel ca numai cateva ore mai târziu, Roland se trezeste pe o plaja parasita din strania lume paralela ce oglindeste distorsionat lumea noastra.

Roland trebuie sa gaseasca poarta misterioasa care îl va aduce în realitatea secolului XX, inainte, insa este nevoit sa infrunte creaturile bizare iesite din marea navalnica.

„Intr-un fel, saga aceasta pare sa fie propriul meu Turn. Personajele nu imi dau pace, iar Roland ma bantuie de-a dreptul. Stiu cu adevarat ce este Turnul?... Da... si nu. Tot ce stiu e ca aceasta poveste m-a chemat iar si iar, timp de treizeci de ani.” (Stephen King)
Recenzii
Pentru mai multe detalii în legătură cu acest titlu, vizitați pagina.
Cartea “Turnul Intunecat: Alegerea celor trei (editie cartonata)” de Stephen King a apărut la editura Nemira în seria de Beletristica: Science Fiction, se află în stare impecabilă, conține 448 pagini și poate fi comandată online.
0 produse
Facebook

Acasă | Căutare | Catalog | Clienți | Contact | Informații | GDPR | Hartă site

Viziteaza site-ul ANTICARIAT SI LIBRARIE ONLINE pe ShopMania

Copyright © 2024 Librăria Cărți-Online.com
Powered by Ideea Europeană