NE REINVENTĂM!

Momentan, până finalizăm noul website, anticariatul nu este funcțional. Astfel, orice solicitare trimisă prin website nu va putea fi înregistrată. Între timp, vă invităm să verificați periodic pagina noastră pentru a afla când revenim.

Fiinta raului, de William Diehl

Fiinta raului

de William Diehl

Fiinta raului

Titlu:

Fiinta raului

Domeniu: Beletristica » Science Fiction

Editura: RAO Books

Autor: William Diehl

Starea cărții: Impecabilă

Nr. pagini: 400

Anul apariţiei: 1993

32,00 RON

Fiinta răului - un terifiant thriller care te duce pana pe culmile pericolului si ale morbidului, o explozie de violenta, spaima si abis sufletesc.

In Chicago, un arhiepiscop este asasinat si mutilat oribil in propria sa locuinta. Imediat dupa comiterea crimei, in confesionalul bisericii din vecinatate este descoperit un tanar cu infatisare angelica, Aaron Stampler, acoperit de sange si cu un cutit de macelar in mana. Actiunea se muta pe teritoriul justitiei, apararea in fata suspiciunii de vinovatie a lui Stampler incredintandu-se avocatului Martin Vail, tot atat de incomod pe cat de redutabil penalist. Dar misterul mortii ilogice a arhiepiscopului se desluseste cu ajutorul inteligent al tinerei si fermecatoarei psihiatre Molly Arrington. Pledoaria avocatului de a-si salva clientul de la pedeapsa capitala scoate la suprafata abisale traume sufletesti, patimi si tare primitive, teribile deviatii comportamentale.

Recenzii
Pentru mai multe detalii în legătură cu acest titlu, vizitați pagina.
Cartea “Fiinta raului” de William Diehl a apărut la editura RAO Books în seria de Beletristica: Science Fiction, se află în stare impecabilă, conține 400 pagini și poate fi comandată online.
0 produse
Facebook

Acasă | Căutare | Catalog | Clienți | Contact | Informații | GDPR | Hartă site

Viziteaza site-ul ANTICARIAT SI LIBRARIE ONLINE pe ShopMania

Copyright © 2024 Librăria Cărți-Online.com
Powered by Ideea Europeană