NE REINVENTĂM!

Momentan, până finalizăm noul website, anticariatul nu este funcțional. Astfel, orice solicitare trimisă prin website nu va putea fi înregistrată. Între timp, vă invităm să verificați periodic pagina noastră pentru a afla când revenim.

O luna de duminici, de John Updike

O luna de duminici

de John Updike

O luna de duminici

Titlu:

O luna de duminici

Domeniu: Beletristica » Colectia Cotidianul

Editura: Univers

Autor: John Updike

Starea cărții: Nouă

Nr. pagini: 222

Anul apariţiei: 2009

24,00 RON

Updike se trezeste pur si simplu luat pe sus de o inspiratie divina cu romanul sau, O luna de duminici. Ceea ce ii zbarleste si mai mult nonconformismul, ca reactie de aparare preventiva la orice tentativa de manipulare, fie ea si divina. Ce raspunsuri gaseste la marile intrebari ale trecerii noastre prin lume, dar si la cele mici si picante ale propriei lui vieti, cu iubiri reale si mai ale imaginare, un reverend care are de ales intre excluderea din Biserica si originala pedeapsa de a scrie zilnic, timp de o luna, despre sine insusi?

Cu o senzualitate in permanenta alarma, reverendul isi ispaseste pedeapsa in timp ce se inchina unui Dumnezeu al sau, tolerant cu masturbarea si inzestrat cu o intelegere aparte fata de barbati, deoarece cu siguranta stie ca toti au o problema cu El.

John Hoyer Updike a fost un romancier, poet, nuvelist, critic de arta si critic literar american. Updike este unul dintre putinii autori care au castigat premiul Pulitzer pentru fictiune de mai multe ori. El a publicat mai mult de 20 de romane si colectii de nuvele, dar si poezie, critica de arta si literara sau carti pentru copii. Sute de povestiri, recenzii si poezii au ap?rut in The New Yorker, incepand cu anul 1954.

Recenzii
Cartea “O luna de duminici” de John Updike a apărut la editura Univers în seria de Beletristica: Colectia Cotidianul, se află în stare nouă, conține 222 pagini și poate fi comandată online.
0 produse
Facebook

Acasă | Căutare | Catalog | Clienți | Contact | Informații | GDPR | Hartă site

Copyright © 2023 Librăria Cărți-Online.com
Powered by Ideea Europeană