NE REINVENTĂM!

Momentan, până finalizăm noul website, anticariatul nu este funcțional. Astfel, orice solicitare trimisă prin website nu va putea fi înregistrată. Între timp, vă invităm să verificați periodic pagina noastră pentru a afla când revenim.

Printre altele, m-am apucat de fumat, de Aiobheann Sweeney

Printre altele, m-am apucat de fumat

de Aiobheann Sweeney

Printre altele, m-am apucat de fumat

Titlu:

Printre altele, m-am apucat de fumat

Domeniu: Beletristica » Colectia Cotidianul

Editura: Univers

Autor: Aiobheann Sweeney

Starea cărții: Nouă

Nr. pagini: 240

Anul apariţiei: 2008

24,00 RON

Printre altele, m-am apucat de fumat e o poveste care începe pe o insulă din Maine şi îşi atinge climaxul în New York, loc al unor descoperiri teribile despre trecut, dar şi al revelaţiilor despre straturi nebănuite ale sinelui. Miranda, fiica unui clasicist pasionat până la obsesie de perfecţiunea traducerii „Metamorfozelor“ lui Ovidiu, îşi pierde mama la o vârstă fragedă. Cum tatăl e cufundat în gânduri străine de fetiţă şi în propriile studii, Miranda creşte singuratică, creându-şi propria lume din fantasme crescute în sălbăticia insulei. Totul se schimbă, însă, când tatăl se decide s-o trimită la New York, la universitate, şi Miranda ajunge în mijlocul vechilor prieteni ai propriului părinte. De la ei află adevăruri şocante despre trecutul tatălui, dar şi despre felul dual în care ea însăşi poate iubi. „Furtuna“ lui Shakespeare şi „Metamorfozele“ lui Ovidiu sunt referinţe implicite care ghidează permanent intriga acestei poveşti despre descoperiri, transformare şi sexualitate.

Despre Aoibheann Sweeney

Scriitoarea Aoibheann Sweeney şi-a făcut debutul literar ca fiind licenţiată la Harvard. Ea a cules cele mai distinse burse şi distincţii. Înainte să facă pasul către statutul de romancier, tânăra scriitoare s-a apropiat de literatură din postura de critic. În New York s-a mutat la începutul anilor 90, imediat după încheierea studiilor iar în prezent trăieşte în Prospect Heights, pestriţul cartier din Brooklyn şi se ocupă de studii din sfera ştiinţelor umaniste, fiind directorul Centrului de Studii Umaniste de la City University, New York. Romanul cu care a debutat a început să prindă contur în timp ce încerca să obţinã masteratul la Harvard, scriitoarea alegându-şi ca spaţiu de lucru diverse locuinţe dintr-o comunitate de artişti din Brooklyn.

Colecţia Cotidianul.

Recenzii
Pentru mai multe detalii în legătură cu acest titlu, vizitați pagina.
Acest titlu este disponibil doar la cerere și este în stoc limitat.

Dacă doriți să îl comandați, va putea fi livrat în 7 zile de la data comenzii.
Cartea “Printre altele, m-am apucat de fumat” de Aiobheann Sweeney a apărut la editura Univers în seria de Beletristica: Colectia Cotidianul, se află în stare nouă, conține 240 pagini și poate fi comandată online.
0 produse
Biblia copiilor
Biblia copiilor
84,00 RON
64,00 RON
Facebook

Acasă | Căutare | Catalog | Clienți | Contact | Informații | GDPR | Hartă site

Viziteaza site-ul ANTICARIAT SI LIBRARIE ONLINE pe ShopMania

Copyright © 2023 Librăria Cărți-Online.com
Powered by Ideea Europeană