NE REINVENTĂM!

Momentan, pentru o perioadă nedeterminată, anticariatul nu este funcțional. Astfel, orice solicitare trimisă prin website nu va putea fi înregistrată. Între timp, vă invităm să verificați periodic pagina noastră pentru a afla când revenim.

Ingeri si insecte, de A.S. Byatt

Ingeri si insecte

de A.S. Byatt

Ingeri si insecte

Titlu:

Ingeri si insecte

Domeniu: Beletristica » Colectia Cotidianul

Editura: Univers

Autor: A.S. Byatt

Starea cărții: Nouă

Nr. pagini: 224

Anul apariţiei: 2007

16,00 RON

Dame Antonia Susan Byatt (cunoscută ca A. S. Byatt), una dintre cele mai importante voci postmoderne britanice, s-a născut în Yorkshire în 1936. A fost o vreme conferenţiar la London University şi Central School of Art and Design, iar începând cu 1972 a predat la University College. În 1983 renunţă la cariera academică şi se dedică literaturii, urmând o perioadă de călătorii prin toată lumea pentru promovarea cărţilor sale. Între 1986 şi 1988 a fost preşedintele Society of Authors. A făcut parte pentru o lunga perioadă de timp din juriul Booker Prize pentru ficţiune şi este unul dintre cei mai apreciaţi critici literari britanici, semnînd recenzii în Times Literary Supplement, The Independent şi Sunday Times. În 1990 a fost ea însăşi premiată cu Booker pentru romanul Possession: A Romance. Romanul a fost transformat în 2002 într-un film de succes de către regizorul Neil LaBute cu Gwyneth Paltrow şi Aaron Eckhart în distribuţie. A scris peste douăzeci şi şase de volume de critică şi ficţiune, fiind printre cei mai prolifici scriitori contemporani. Cele mai cunoscute romane ale sale sunt The Virgin in the Garden (1978), Possession: A Romance (1990), Angel and Insects (1992), Babel Tower (1996) şi The Bird Hand Book (2001). Filmul Angels and Insects, în regia lui Phillip Haas, a fost nominalizat la Palme d’Or la Cannes în 1996 şi s-a bucurat de succes în Europa şi America în egală măsură. În 1999, Regina Elisabeta a II-a i-a acordat lui A.S. Byatt titlul de "Dame Commander of Order of the British Empire", echivalentul feminin al rangului de cavaler, iar în 2003 a primit de la statul francez titlul de "Chevalier de l’Ordre des Arts et des Lettres".

Volumul Îngeri şi insecte (Angels and Insects) cuprinde două romane scurte: Morpho Eugenia şi Îngerul conjugal. Amestec de ficţiune postmodernă cu naraţiune victoriană, filosofie, ştiinţă şi poezie, volumul este printre cele mai incitante dintre cărţile semnate de A.S. Byatt. Mesajul naratorului care se ascunde în spatele textului ar putea fi rezumat într-una dintre frazele unui personaj feminin din Morpho Eugenia: Lucrurile nu sunt ce par a fi...

Colecţia Cotidianul.

Recenzii
Acest titlu este disponibil doar la cerere și este în stoc limitat.

Dacă doriți să îl comandați, va putea fi livrat în 7 zile de la data comenzii.
Cartea “Ingeri si insecte” de A.S. Byatt a apărut la editura Univers în seria de Beletristica: Colectia Cotidianul, se află în stare nouă, conține 224 pagini și poate fi comandată online.
0 produse
Facebook

Acasă | Căutare | Catalog | Clienți | Contact | Informații | GDPR | Hartă site

Copyright © 2023 Librăria Cărți-Online.com
Powered by Ideea Europeană