NE REINVENTĂM!

Momentan, pentru o perioadă nedeterminată, anticariatul nu este funcțional. Astfel, orice solicitare trimisă prin website nu va putea fi înregistrată. Între timp, vă invităm să verificați periodic pagina noastră pentru a afla când revenim.

Romanul Oxfordului, de Javier Marias

Romanul Oxfordului

de Javier Marias

Romanul Oxfordului

Titlu:

Romanul Oxfordului

Domeniu: Beletristica » Colectia Cotidianul

Editura: Univers

Autor: Javier Marias

Starea cărții: Nouă

Nr. pagini: 224

Anul apariţiei: 2006

24,00 RON
21,00 RON

Javier Marías Franco s-a născut în 1951 la Madrid. Fiu al filosofului Julián Marías, îşi petrece o parte din copilărie împreună cu familia în America, unde familia se refugiază în urma represaliilor suferite de tatăl său, care fusese de partea republicanilor în timpul Războiului Civil din Spania. Studiază filosofie şi litere la Universidad Complutense de Madrid şi devine unul dintre cei mai importanţi scriitori spanioli contemporani. La vîrsta de 17 ani fuge la Paris, unde scrie primul său roman, “Domeniul lupului”, publicat în 1971. Cărţile sale s-au tradus în peste treizeci de limbi şi s-au vîndut în peste cinci milioane de exemplare. Este recunoscut şi premiat ca traducător, avînd în portofoliu nume ca Thomas Hardy, Joseph Conrad, William Faulkner sau Vladimir Nabokov. Obţine premii importante ca Prix Femina Étranger, Premio Rómulo Gallegos şi Premio Fastenrath, acordat de Real Academia Española de la Lengua pentru “Mîine în bătălie să te gîndeşti la mine” (1994), Premiul Salambó pentru “Febră şi lance” (2003). În anul 1997, primeşte Premiul Nelly Sachs, iar în 2000, Premiul Grinzane Cavour pentru întreaga operă.

Romanul Oxfordului (1989) e povestea stagiului de doi ani al naratorului ca profesor la Universitatea din Oxford şi a relaţiei sale cu unele dintre personaje. Printre ele, amanta sa Clare Bayes, prietenul său gay Cromer-Blake şi profesorul pensionat Toby Rylands. Romanul a fost laureat cu premiile Ciudad de Barcelona, Premio de la Crítica şi Prix L’OEil et la Lettre.

Colecţia Cotidianul.

Recenzii
Acest titlu este disponibil doar la cerere și este în stoc limitat.

Dacă doriți să îl comandați, va putea fi livrat în 7 zile de la data comenzii.
Cartea “Romanul Oxfordului” de Javier Marias a apărut la editura Univers în seria de Beletristica: Colectia Cotidianul, se află în stare nouă, conține 224 pagini și poate fi comandată online.
0 produse
Pasarea Spin
Pasarea Spin
49,00 RON
32,00 RON

Facebook

Acasă | Căutare | Catalog | Clienți | Contact | Informații | GDPR | Hartă site

Copyright © 2022 Librăria Cărți-Online.com
Powered by Ideea Europeană