NE REINVENTĂM!

Momentan, pentru o perioadă nedeterminată, anticariatul nu este funcțional. Astfel, orice solicitare trimisă prin website nu va putea fi înregistrată. Între timp, vă invităm să verificați periodic pagina noastră pentru a afla când revenim.

Impreuna pentru totdeauna, de Jude Deveraux

Impreuna pentru totdeauna

de Jude Deveraux

Impreuna pentru totdeauna

Titlu:

Impreuna pentru totdeauna

Domeniu: Beletristica » Roman de dragoste

Editura: Orizonturi

Autor: Jude Deveraux

Starea cărții: Nouă

Nr. pagini: 288

Anul apariţiei: 2004

36,00 RON

Romanul Impreuna pentru totdeauna, apreciat de critici ca fiind cel mai reusit din creatia lui Jude Deveraux, dezvaluie o iubire eterna traita intr-o lume stranie.

Darci, eroina cartii, posesoare a unor abilitati paranormale, ajunge in bratele milionarului Adam Montgomery. Moartea acestuia intr-un misterios accident o indurereaza pe Darci, care ramane singura sa-si creasca fetita. Intalnirea cu Linc, un faimos actor de la Hollywood, aflat in cautarea propriului fiu disparut, ii schimba viata.

Va putea Darci sa invinga si sa patrunda in sufletul unui barbat disperat sa-si gaseasca fiul inainte de a nu fi prea tarziu? Vor fi raspunsurile acestor cautari de ajuns pentru a-i alina lui Darci suferinta produsa de o mare iubire neimplinita?

Jude Deveraux - Împreună pentru totdeauna.

Recenzii
Acest titlu este disponibil doar la cerere și este în stoc limitat.

Dacă doriți să îl comandați, va putea fi livrat în 7 zile de la data comenzii.
Cartea “Impreuna pentru totdeauna” de Jude Deveraux a apărut la editura Orizonturi în seria de Beletristica: Roman de dragoste, se află în stare nouă, conține 288 pagini și poate fi comandată online.
0 produse
Facebook

Acasă | Căutare | Catalog | Clienți | Contact | Informații | ANPC | Hartă site

Copyright © 2022 Librăria Cărți-Online.com
Powered by Ideea Europeană