NE REINVENTĂM!

Momentan, pentru o perioadă nedeterminată, anticariatul nu este funcțional. Astfel, orice solicitare trimisă prin website nu va putea fi înregistrată. Între timp, vă invităm să verificați periodic pagina noastră pentru a afla când revenim.

Parfumul iubirii, de Nora Roberts

Parfumul iubirii

de Nora Roberts

Parfumul iubirii

Titlu:

Parfumul iubirii

Domeniu: Beletristica » Roman de dragoste

Editura: Litera International

Autor: Nora Roberts

Starea cărții: Nouă

Nr. pagini: 336

Anul apariţiei: 2011

Stoc epuizat

Parker, Emma, Laurel şi Mac sunt prietene din copilărie. După ani întregi în care au improvizat nunţi magnifice în curtea din spatele casei, ele lucrează în propria lor companie specializată în organizarea de nunţi din Connecticut.

Aparent, viaţa amoroasă a Emmei este de-a dreptul înfloritoare. Cu un corp de invidiat şi înflăcărată din fire, ea aduce o pată de culoare în orice încăpere, asemenea aranjamentelor florale pe care le realizează. Bărbaţii roiesc în jurul ei, dar Emma este o romantică incurabilă şi tânjeşte după o dragoste ca-n poveşti, care să dureze până la adânci bătrâneţi. Numai că bărbatul de care se simte atrasă nu e deloc genul romantic. Jack este un tip drăguţ, însă provine dintr-o familie destrămată, iar escapadele frecvente ale tatălui său l-au făcut reticent la tot ce înseamnă relaţie de durată. Dacă vor să ajungă la un numitor comun, cei doi vor fi nevoiţi să aibă încredere în povestea lor – şi în propriile inimi...

Nora Roberts, unul dintre cei mai bine vânduţi autori în topul New York Times, ne oferă o poveste despre dragoste, prietenie şi familie şi despre acele momente unice care transformă o relaţie oarecare în marea iubire.

Nora Roberts - Parfumul iubirii. O carte din seria Cvartetul mireselor.

Recenzii
  Ne pare rau, insa aceasta carte lipseste momentan din stoc. Daca doriti sa o achizitionati, va rugam sa ne contactati utilizand formularul de contact si in cel mai scurt timp vom urgenta reinnoirea stocului cu numarul de exemplare dorite. Va multumim!
Cartea “Parfumul iubirii” de Nora Roberts a apărut la editura Litera International în seria de Beletristica: Roman de dragoste, se află în stare nouă, conține 336 pagini și poate fi comandată la cerere.
0 produse
Facebook

Acasă | Căutare | Catalog | Clienți | Contact | Informații | GDPR | Hartă site

Copyright © 2023 Librăria Cărți-Online.com
Powered by Ideea Europeană