NE REINVENTĂM!

Momentan, până finalizăm noul website, anticariatul nu este funcțional. Astfel, orice solicitare trimisă prin website nu va putea fi înregistrată. Între timp, vă invităm să verificați periodic pagina noastră pentru a afla când revenim.

Fascinatie, de Sandra Brown

Fascinatie

de Sandra Brown

Fascinatie

Titlu:

Fascinatie

Domeniu: Beletristica » Roman de dragoste

Editura: Miron

Autor: Sandra Brown

Starea cărții: Foarte bună

Nr. pagini: 253

Anul apariţiei: 1995

36,00 RON

"Draga cititorule, iti multumesc din toata inima pentru interesul si entuziasmul pe care le-ai manifestat fata de romanele mele. E evident ca impartasesti slabiciunea mea pentru povestile de dragoste care se sfarsesc intotdeauna bine si ne lasa cu o vapaie calda in suflet.

Nimic nu poate egala experienta cuiva care se indragosteste. In fiecare roman, am incercat sa redau aceasta emotie. Decorurile, personajele si actiunea se schimba, dar tema ramane aceeasi.

Ceva anume din noi toti se delecteaza cu indragostitii si intortocheatul lor drum spre fericire si implinire reciproca. Intr-adevar, drumul inseamna jumatate din amuzament!

M-am identificat cu fiecare pereche de indragostiti si povestile lor unice. Ca si cum as vizita vechi prieteni pe care i-am ajutat sa se cunoasca, adeseori le recitesc eu insami istoriile lor romantice.

Sper sa-ti faca placere acest roman, care iti ofera una dintre povestile mele favorite."

Sandra Brown - Fascinaţie.

BESTSELLER.

Recenzii
Pentru mai multe detalii în legătură cu acest titlu, vizitați pagina.
Cartea “Fascinatie” de Sandra Brown a apărut la editura Miron în seria de Beletristica: Roman de dragoste, se află în stare foarte bună, conține 253 pagini și poate fi comandată online.
0 produse
Facebook

Acasă | Căutare | Catalog | Clienți | Contact | Informații | GDPR | Hartă site

Viziteaza site-ul ANTICARIAT SI LIBRARIE ONLINE pe ShopMania

Copyright © 2024 Librăria Cărți-Online.com
Powered by Ideea Europeană