NE REINVENTĂM!

Momentan, până finalizăm noul website, anticariatul nu este funcțional. Astfel, orice solicitare trimisă prin website nu va putea fi înregistrată. Între timp, vă invităm să verificați periodic pagina noastră pentru a afla când revenim.

Fascinatie, de Elizabeth Thornton

Fascinatie

de Elizabeth Thornton

Fascinatie

Titlu:

Fascinatie

Domeniu: Beletristica » Roman de dragoste

Editura: Lider

Autor: Elizabeth Thornton

Starea cărții: Nouă

Nr. pagini: 394

Anul apariţiei: 1996

Stoc epuizat

Cand o iubire irezistibila se infiripa intre un nobil de vita veche, cu o bogata experienta de viata, avand un impresionant palmares de cuceriri, transformate imediat in victime ale crudei lui nepasari si Catherine Courtnay, o femeie de o frumusete uluitoare, care face dovada unor calitati morale cu totul deosebite - inocenta,onestitate si loialitate, situatia devine extrem de complicata.

Desi constienta de duplicitatea contelui de Wrotham, ce cauta in ea un substitut al fostei sale sotii, cu care fermecatoarea fata semana uluitor, aceasta accepta situatia, fiind fascinata in mod fatal de personalitatea lui. Tanara sfarseste prin a se indragosti din toata inima, fara a se teme de trecutul lui intunecat, incarcat de umbre si obsesii, relevat cu mult rafinament artistic de autoarea Elizabeth Thornton.

Pe masura derularii acestei captivante povesti de dragoste, palpitanta si imprevizibila in acelasi timp, cititorul este tot mai interesat sa afle care din cele doua puternice personalitati o va subjuga pe cealalta sau daca inocenta Catherine, orbita de dragoste, va deveni un trofeu in plus in panoplia seducatorului conte.

Elizabeth Thornton - Fascinație.

Recenzii
Pentru mai multe detalii în legătură cu acest titlu, vizitați pagina.
  Ne pare rau, insa aceasta carte lipseste momentan din stoc. Daca doriti sa o achizitionati, va rugam sa ne contactati utilizand formularul de contact si in cel mai scurt timp vom urgenta reinnoirea stocului cu numarul de exemplare dorite. Va multumim!
Cartea “Fascinatie” de Elizabeth Thornton a apărut la editura Lider în seria de Beletristica: Roman de dragoste, se află în stare nouă, conține 394 pagini și poate fi comandată la cerere.
0 produse
Facebook

Acasă | Căutare | Catalog | Clienți | Contact | Informații | GDPR | Hartă site

Viziteaza site-ul ANTICARIAT SI LIBRARIE ONLINE pe ShopMania

Copyright © 2024 Librăria Cărți-Online.com
Powered by Ideea Europeană