NE REINVENTĂM!

Momentan, până finalizăm noul website, anticariatul nu este funcțional. Astfel, orice solicitare trimisă prin website nu va putea fi înregistrată. Între timp, vă invităm să verificați periodic pagina noastră pentru a afla când revenim.

Tot ce-si doreste ea, de Maeve Haran

Tot ce-si doreste ea

de Maeve Haran

Tot ce-si doreste ea

Titlu:

Tot ce-si doreste ea

Domeniu: Beletristica » Roman de dragoste

Editura: Polirom

Autor: Maeve Haran

Starea cărții: Impecabilă

Nr. pagini: 411

Anul apariţiei: 2008

26,00 RON

Tot ce-si doreste ea ne dezvaluie personalitatea complexa a femeii moderne, pentru care maternitatea - esenta insasi a feminitatii - atirna la fel de greu in balanta ca o cariera stralucita.

Tot ce-si doreste ea (1998), cel de-al cincilea roman al lui Maeve Haran, este o incursiune in sufletul sfisiat de dorinte contradictorii al femeii mature. La treizeci si patru de ani, Francesca Tyler, redactorul-sef al celui mai vechi si mai prestigios ziar din Woodbury, pare o femeie realizata, cu o viata tumultuoasa, pe care o imparte intre munca, familie si prieteni. Insa, ca majoritatea eroinelor lui Maeve Haran, are sentimentul ca viata ei nu este implinita fara un copil. Descoperind ca a ramas insarcinata, Francesca se vede pusa in fata unei dileme cu atit mai dificile, cu cit timpul o preseaza sa ia o hotarire: care dintre cei doi barbati din viata ei este cel mai potrivit pentru rolul de tata - cel cu care e pe cale sa se casatoreasca sau cel de care se indragosteste in cel mai nepotrivit moment cu putinta?

„Maeve Haran este o scriitoare inteligenta, care abordeaza cu o mare sensibilitate si un pronuntat simt al umorului probleme cu care se confrunta femeile anilor '90." (Tatler)

"Tot ce-si doreste ea este un roman extrem de actual, dulce-amarui, despre dragoste, feminitate si paternitate." (London Metro)

"O carte in care ne regasim cu totii, femei si barbati deopotriva. O poveste care ne face sa ridem, sa plingem si sa ne privim propria viata dintr-o noua perspectiva." (Jilly Cooper)

"Maeve Haran este o scriitoare cu un talent incredibil, care trateaza subiecte dintre cele mai serioase pe un ton amuzat si optimist." (Sunday Times)

Recenzii
Pentru mai multe detalii în legătură cu acest titlu, vizitați pagina.
Cartea “Tot ce-si doreste ea” de Maeve Haran a apărut la editura Polirom în seria de Beletristica: Roman de dragoste, se află în stare impecabilă, conține 411 pagini și poate fi comandată online.
0 produse
Facebook

Acasă | Căutare | Catalog | Clienți | Contact | Informații | GDPR | Hartă site

Viziteaza site-ul ANTICARIAT SI LIBRARIE ONLINE pe ShopMania

Copyright © 2024 Librăria Cărți-Online.com
Powered by Ideea Europeană