NE REINVENTĂM!

Momentan, până finalizăm noul website, anticariatul nu este funcțional. Astfel, orice solicitare trimisă prin website nu va putea fi înregistrată. Între timp, vă invităm să verificați periodic pagina noastră pentru a afla când revenim.

Argintii lui Iuda, de Scott McBain

Argintii lui Iuda

de Scott McBain

Argintii lui Iuda

Titlu:

Argintii lui Iuda

Domeniu: Beletristica

Editura: Nemira

Autor: Scott McBain

Starea cărții: Nouă

Nr. pagini: 512

Anul apariţiei: 2007

39,00 RON

Acum doua mii de ani, treizeci de monede l-au tradat pe Iisus. Opt dintre acestea, pe care Sfantul Petru nu a reusit sa le distruga, au intrat in posesia sufletelor negre...

Menirea lor a fost sa tradeze si sa distruga biserica. Ele savarsesc o opera malefica, ii aduc in lume pe ingerii intunericului, carora nici o putere omeneasca nu li se poate opune. Cinci dintre ei s-au pus in slujba diavolului... Diocletian a pornit persecutiile impotriva Bisericii. Iulian Apostatul a profanat moastele sfintilor. Un general din armata sarazinilor a devastat basilica Sf. Petru, distrugand marele altar. Papa Ioan al XII-lea locuia „intr-un bordel in care diavolul era un oaspete de seama“. Papa Silvestru al II-lea a incheiat un pact cu diavolul: sufletul lui in schimbul tronului papal.

Mai sunt trei monede ale lui Iuda in lume, iar... Raul este inzestrat cu o rabdare iesita din comun.

Recenzii (1)
Pentru mai multe detalii în legătură cu acest titlu, vizitați pagina.
Cartea “Argintii lui Iuda” de Scott McBain a apărut la editura Nemira în seria de Beletristica, se află în stare nouă, conține 512 pagini și poate fi comandată online.
0 produse
Facebook

Acasă | Căutare | Catalog | Clienți | Contact | Informații | GDPR | Hartă site

Viziteaza site-ul ANTICARIAT SI LIBRARIE ONLINE pe ShopMania

Copyright © 2024 Librăria Cărți-Online.com
Powered by Ideea Europeană