NE REINVENTĂM!

Momentan, până finalizăm noul website, anticariatul nu este funcțional. Astfel, orice solicitare trimisă prin website nu va putea fi înregistrată. Între timp, vă invităm să verificați periodic pagina noastră pentru a afla când revenim.

Cele cinci sute de milioane ale Begumei, de Jules Verne

Cele cinci sute de milioane ale Begumei

de Jules Verne

Cele cinci sute de milioane ale Begumei

Titlu:

Cele cinci sute de milioane ale Begumei

Domeniu: Beletristica

Editura: Tineretului

Autor: Jules Verne

Starea cărții: Uzată

Nr. pagini: 188

Anul apariţiei: 1968

Stoc epuizat

O traducere de excepţie după originalul publicat în limba franceză, făcută de Ion Hobana, probabil cel mai în măsură traducător al operelor lui Jules Verne pentru limba română.

Romanul aduce în faţa cititorului două personaje antitetice, moştenitorii unei fabuloase averi, pe care o vor utiliza în scopuri diferite: doctorul Sarrasin, care va construi un oraş bazat pe principiul binelui social, şi inventatorul Schultze, care-şi foloseşte averea şi geniul în scopuri malefice.

Recenzii
Pentru mai multe detalii în legătură cu acest titlu, vizitați pagina.
  Ne pare rau, insa aceasta carte lipseste momentan din stoc. Daca doriti sa o achizitionati, va rugam sa ne contactati utilizand formularul de contact si in cel mai scurt timp vom urgenta reinnoirea stocului cu numarul de exemplare dorite. Va multumim!
Cartea “Cele cinci sute de milioane ale Begumei” de Jules Verne a apărut la editura Tineretului în seria de Beletristica, se află în stare uzată, conține 188 pagini și poate fi comandată la cerere.
0 produse
Facebook

Acasă | Căutare | Catalog | Clienți | Contact | Informații | GDPR | Hartă site

Viziteaza site-ul ANTICARIAT SI LIBRARIE ONLINE pe ShopMania

Copyright © 2024 Librăria Cărți-Online.com
Powered by Ideea Europeană