NE REINVENTĂM!

Momentan, până finalizăm noul website, anticariatul nu este funcțional. Astfel, orice solicitare trimisă prin website nu va putea fi înregistrată. Între timp, vă invităm să verificați periodic pagina noastră pentru a afla când revenim.

Fortareata digitala (editie de lux), de Dan Brown

Fortareata digitala (editie de lux)

de Dan Brown

Fortareata digitala (editie de lux)

Titlu:

Fortareata digitala (editie de lux)

Domeniu: Beletristica

Editura: RAO Books

Autor: Dan Brown

Starea cărții: Foarte bună

Nr. pagini: 378

Anul apariţiei: 2005

32,00 RON

Cand supercomputerele unei agentii americane mai putin cunoscute marelui public, cu fonduri de miliarde de dolari, NSA, National Security Agency, gasesc un cod imposibil de descifrat, frumoasa matematiciana Susan Fletcher este chemata in ajutor. Ceea ce va descoperi trimite unde de soc spre culoarele puterii. NSA este tinuta ostatica nu prin forta armelor sau a bombelor, ci printr-un cod ingenios si complex. Daca nu va fi descifrat la timp, risca sa distruga toate computerele administratiei americane si sa produca pagube ce nu vor putea fi reparate nicicand. Prinsa intr-o furtuna de minciuni si secrete, Susan Fletcher se lupta sa-si salveze agentia. Tradata de toti, se trezeste luptand singura nu numai pentru propria tara, dar si pentru propria viata si, intr-un final, pentru viata barbatului pe care il iubeste. O cursa disperata care va poarta de la culoarele subterane ale puterii, la zgarie-norii din Tokio si la catedralele din Spania. O batalie pentru supravietuire, o sansa unica pentru a fi distrusa creatia unui geniu, acest cod care poate inclina balanta puterii. Pentru totdeauna.

Dan Brown - Fortăreața digitală.

Ediția cartonată, tiraj unic.

Recenzii
Pentru mai multe detalii în legătură cu acest titlu, vizitați pagina.
Cartea “Fortareata digitala (editie de lux)” de Dan Brown a apărut la editura RAO Books în seria de Beletristica, se află în stare foarte bună, conține 378 pagini și poate fi comandată online.
0 produse
Facebook

Acasă | Căutare | Catalog | Clienți | Contact | Informații | GDPR | Hartă site

Viziteaza site-ul ANTICARIAT SI LIBRARIE ONLINE pe ShopMania

Copyright © 2024 Librăria Cărți-Online.com
Powered by Ideea Europeană