NE REINVENTĂM!

Momentan, până finalizăm noul website, anticariatul nu este funcțional. Astfel, orice solicitare trimisă prin website nu va putea fi înregistrată. Între timp, vă invităm să verificați periodic pagina noastră pentru a afla când revenim.

205 retete de post, de Mihai Basoiu

205 retete de post

de Mihai Basoiu

205 retete de post

Titlu:

205 retete de post

Domeniu: Gastronomie

Editura: Meteor Press

Autor: Mihai Basoiu

Starea cărții: Nouă

Nr. pagini: 144

Anul apariţiei: 2018

7,00 RON

Potrivit rânduielilor Bisericii, postul este unul dintre mijloacele de sfințenie și binecuvântare a vieții credincioșilor și de desăvârșire morală. Prin post religios se înțelege în general reținerea totală sau parțială de la anumite mâncăruri și băuturi pe un timp mai lung sau mai scurt, însoțită și de reținerea de la gânduri, pofte, patimi și fapte reale. Postul este necesar și indicat și din punct de vedere medical, ajutând organismul să elimine toxinele acumulate printr-o alimentație neatentă.

Mihai Bășoiu, maestru în artă gastronomiei, a ales cu grijă cele 205 rețete de gustări, salate, supe, ciorbe, mâncăruri de post și dulciuri. Fiecare rețeta are micul ei secret, de multe ori păstrat prin tradiție și constând în adăugarea celui mai potrivit ingredient sau, dimpotrivă, din evitarea adaugarii unor mirodenii folosite cu prea multă dezinvoltură în bucătărie. Bucățele de post pot avea personalitatea și savoarea lor, conțînând totodată ingrediente cunoscute din cele mai vechi timpuri pentru virtuțile lor de aliment-medicament.

Cartea conține și un capitol dedicat preparatelor din peste, îngăduite în zilele cu dezlegare din post, iar autorul a inclus și câteva rețete inedite, rămase de la bucătari celebri ai Romei antice.

Recenzii
Pentru mai multe detalii în legătură cu acest titlu, vizitați pagina.
Acest titlu este disponibil doar la cerere și este în stoc limitat.

Dacă doriți să îl comandați, va putea fi livrat în 7 zile de la data comenzii.
Cartea “205 retete de post” de Mihai Basoiu a apărut la editura Meteor Press în seria de Gastronomie, se află în stare nouă, conține 144 pagini și poate fi comandată online.
0 produse
Facebook

Acasă | Căutare | Catalog | Clienți | Contact | Informații | GDPR | Hartă site

Viziteaza site-ul ANTICARIAT SI LIBRARIE ONLINE pe ShopMania

Copyright © 2024 Librăria Cărți-Online.com
Powered by Ideea Europeană