NE REINVENTĂM!

Momentan, până finalizăm noul website, anticariatul nu este funcțional. Astfel, orice solicitare trimisă prin website nu va putea fi înregistrată. Între timp, vă invităm să verificați periodic pagina noastră pentru a afla când revenim.

Bucatele noastre. Carte cu preparate mai mult sau mai putin romanesti, de Horia Virlan

Bucatele noastre. Carte cu preparate mai mult sau mai putin romanesti

de Horia Virlan

Bucatele noastre. Carte cu preparate mai mult sau mai putin romanesti

Titlu:

Bucatele noastre. Carte cu preparate mai mult sau mai putin romanesti

Domeniu: Gastronomie

Editura: Noi

Autor: Horia Virlan

Starea cărții: Nouă

Nr. pagini: 408

Anul apariţiei: 2010

65,00 RON

Cartea Bucatele noastre. Carte cu preparate mai mult sau mai putin romanesti de horia Varlan contine retete ale unor preparate care au fost culese de autor in calatoriile prin tara, altele preluate din caietele de bucate ale bunicii sau “furate” de la cate o gospodina priceputa, dar toate au fost testate de Horia Virlan in bucatarie, iar marea majoritate a preparatelor a suferit modificari in ceea ce priveste componenta ingredientelor si a tehnicilor culinare.

Ingredientele si condimentele sunt cele comune, pe care le gasim in orice magazin, super market sau piata. Autorul nu a dorit sa impopotonez retete gatite de mamele si bunicile noastre cu ingrediente “fancy”, doar din dorinta de ale face cat mai interesante, Horia Virlan considerand ca o bucata de carne de calitate, insotita de o leguma proaspata, nu are nevoie de mare ajutor din partea condimentelor, ci doar de un mod corect de a fi pregatite.

De o calitate realmente deosebita, volumul de fata se prezinta intr-o editie de dimnesiuni mari, tiparita pe hartie lucioasa, cu coperti cartonate, fiecare reteta fiind insotita de fotografii corespunzatoare care te fac sa-ti “lase gura apa”.

O carte de succes national, recomandata tuturor gospodinelor, sotiilor, mamicilor, dar si barbatilor.

Cartea este impartita în patru mari capitole, fiecărui capitol revenindu-i câte un anotimp - în acest fel vom înţelege şi de ce mâncărurile româneşti se deosebesc de cele ale unori ţări exotice. Noi avem privilegiul să ne fi născut într-o ţară cu o climă temperat-continentală, ce are specifică împărţirea în patru sezoane diferite în ceea ce ce priveşte temperatura şi nivelul precipitaţiilor. Acest fapt a dus la cultivarea legumelor şi fructelor ce rodesc doar în anumite perioade ale anului, aşa că bucătăria românească se bazează pe sezonalitate, neavând fructe şi legume proaspete 12 luni pe an.

Pentru a veni în întâmpinarea celor care doresc să sărbătorească într-un cadru familial anumite evenimente, autorul a rezervat fiecărui sfârşit de capitol câte o pagină ce conţine câteva meniuri complete, specifice sezonului respectiv, reţetele preparatelor fiind, bineînţeles, regăsite în capitolul cu pricina.

Recenzii
Pentru mai multe detalii în legătură cu acest titlu, vizitați pagina.
Acest titlu este disponibil doar la cerere și este în stoc limitat.

Dacă doriți să îl comandați, va putea fi livrat în 7 zile de la data comenzii.
Cartea “Bucatele noastre. Carte cu preparate mai mult sau mai putin romanesti” de Horia Virlan a apărut la editura Noi în seria de Gastronomie, se află în stare nouă, conține 408 pagini și poate fi comandată online.
0 produse
Facebook

Acasă | Căutare | Catalog | Clienți | Contact | Informații | GDPR | Hartă site

Viziteaza site-ul ANTICARIAT SI LIBRARIE ONLINE pe ShopMania

Copyright © 2024 Librăria Cărți-Online.com
Powered by Ideea Europeană