NE REINVENTĂM!

Momentan, pentru o perioadă nedeterminată, anticariatul nu este funcțional. Astfel, orice solicitare trimisă prin website nu va putea fi înregistrată. Între timp, vă invităm să verificați periodic pagina noastră pentru a afla când revenim.

Furtuna in Paradis, de Sandra Brown

Furtuna in Paradis

de Sandra Brown

Furtuna in Paradis

Titlu:

Furtuna in Paradis

Domeniu: Beletristica » Roman de dragoste

Editura: Litera International

Autor: Sandra Brown

Starea cărții: Nouă

Nr. pagini: 192

Anul apariţiei: 2011

32,00 RON

Renumit model pentru diversi artisti, Shay Morrison considera ca nu este nimic rusinos în a-ti expune trupul gol ca inspiratie pentru lucrari de arta. Însa ascuns în spatele unui trup de invidiat se afla un suflet îndurerat de esecul unei casnicii ratate.

Invitata într-un weekend sa cunoasca noua familie a mamei sale proaspat recasatorite, Shay îl surprinde din greseala pe fratele ei vitreg, Ian, iesind de la dus.

Shay este încantata de ceea ce vede – un barbat tanar, exceptional de frumos –, nu insa si Ian, care nu-si ascunde dezaprobarea fata de cariera si de comportamentul dezinhibat al proaspetei sale rude.

Revoltata si umilita, Shay isi pune in gand sa il seduca, dar se izbeste de un obstacol neasteptat – Ian este preot, si moralitatea lui este fara pata.

Dorinta arzatoare care se naste intre aceste doua firi pasionale, dar atat de diferite, declanseaza un sir de evenimente imprevizibile, care vor pune sub semnul intrebarii toate valorile si credintele de o viata ale lui Shay si Ian, determinandu-i sa ia cea mai neasteptata hotarare.

Sandra Brown - Furtuna in Paradis.

Recenzii (1)
Acest titlu este disponibil doar la cerere și este în stoc limitat.

Dacă doriți să îl comandați, va putea fi livrat în 7 zile de la data comenzii.
Cartea “Furtuna in Paradis” de Sandra Brown a apărut la editura Litera International în seria de Beletristica: Roman de dragoste, se află în stare nouă, conține 192 pagini și poate fi comandată online.
0 produse
Facebook

Acasă | Căutare | Catalog | Clienți | Contact | Informații | GDPR | Hartă site

Copyright © 2022 Librăria Cărți-Online.com
Powered by Ideea Europeană