NE REINVENTĂM!

Momentan, până finalizăm noul website, anticariatul nu este funcțional. Astfel, orice solicitare trimisă prin website nu va putea fi înregistrată. Între timp, vă invităm să verificați periodic pagina noastră pentru a afla când revenim.

Spionii rusi. De la Stalin la Putin, de Patrick Pesnot

Spionii rusi. De la Stalin la Putin

de Patrick Pesnot

Spionii rusi. De la Stalin la Putin

Titlu:

Spionii rusi. De la Stalin la Putin

Domeniu: Istorie

Editura: Litera International

Autor: Patrick Pesnot

Starea cărții: Nouă

Nr. pagini: 224

Anul apariţiei: 2010

19,00 RON

Cum a fost cu adevărat ucis Troţki? Cum a ajuns în Occident conţinutul raportului secret al lui Hruşciov despre crimele lui Stalin? Ce rol au jucat serviciile secrete în reprimarea mişcărilor de eliberare din Ungaria şi Cehoslovacia? Cât de implicat a fost Elţîn în înlăturarea lui Gorbaciov de la putere? Ce legătură există între ascensiunea lui Putin, obscur colonel KGB, şi războiul din Cecenia?

Iată câteva întrebări la care Domnul X şi Patrick Pesnot încearcă să găsească răspunsuri, antrenând cititorul într-un labirint de intrigi şi maşinaţiuni politice, în incendiara carte Spionii ruşi. De la Stalin la Putin. De la epurările staliniste la falsele atentate orchestrate de Putin, constatăm că, în pofida prăbuşirii sistemului sovietic, guvernul rus continuă să încurajeze corupţia, manipularea şi violenţa.

Cine este Domnul X? Nimeni nu ştie. Dar de mai bine de zece ani, în fiecare săptămână, el dezvăluie secrete teribile pe France Inter, în legătură cu cele mai arzătoare evenimente contemporane. Scriitor, jurnalist şi om de radio, Patrick Pesnot moderează pe France Inter, încă din 1997, emisiunea "Întâlnire cu Domnul X". A mai publicat, printre altele, La terrorisme islamique (2008) şi Morts suspectes sous la Ve République (2008).

Recenzii
Pentru mai multe detalii în legătură cu acest titlu, vizitați pagina.
Acest titlu este disponibil doar la cerere și este în stoc limitat.

Dacă doriți să îl comandați, va putea fi livrat în 7 zile de la data comenzii.
Cartea “Spionii rusi. De la Stalin la Putin” de Patrick Pesnot a apărut la editura Litera International în seria de Istorie, se află în stare nouă, conține 224 pagini și poate fi comandată online.
0 produse
Pasarea Spin
Pasarea Spin
49,00 RON
32,00 RON

Facebook

Acasă | Căutare | Catalog | Clienți | Contact | Informații | GDPR | Hartă site

Viziteaza site-ul ANTICARIAT SI LIBRARIE ONLINE pe ShopMania

Copyright © 2024 Librăria Cărți-Online.com
Powered by Ideea Europeană