NE REINVENTĂM!

Momentan, până finalizăm noul website, anticariatul nu este funcțional. Astfel, orice solicitare trimisă prin website nu va putea fi înregistrată. Între timp, vă invităm să verificați periodic pagina noastră pentru a afla când revenim.

Istoria Legiunii Straine, de Georges Blond

Istoria Legiunii Straine

de Georges Blond

Istoria Legiunii Straine

Titlu:

Istoria Legiunii Straine

Domeniu: Istorie

Editura: Caro

Autor: Georges Blond

Starea cărții: Impecabilă

Nr. pagini: 415

64,00 RON

Istoria Legiunii Straine este totodata cea mai extraordinara aventura si un secol si jumatate de istorie a Frantei. Cuprinsi de exaltare, mari seniori ruinati, fosti ofiteri redeveniti trupeti au servit sub un nume de imprumut in acest corp militar fara pereche. S-a urzit o incredibila legenda a Legiunii, in care cruntul adevar se intrepatrunde cu fabulatia. Ralitatea este insa mai interesanta decat orice inventie.

Legiunea Straina a constituit unul dintre instrumentele cele mai eficace ale expansiunii coloniale si a participat cu regimentele franceze la toate bataliile purtate pe teritoriul national, precum si in Europa, de la razboiul din 1870 la cele doua razboaie mondiale. S-a aflat in miezul evenimentelor din Algeria. Este varful de lance al unitatilor de interventie rapida in Africa.

Legiunea Straina si-a schimbat incet-incet infatisarea. Urmasii aventurierilor de la origini sunt specialisti din trupe de elita care folosesc cele mai sofisticate arme. Cu toate acestea, spiritul de camaraderie si traditia sunt mentinute ca un cult.

Georges Blond - Istoria Legiunii Straine.

Recenzii
Pentru mai multe detalii în legătură cu acest titlu, vizitați pagina.
Cartea “Istoria Legiunii Straine” de Georges Blond a apărut la editura Caro în seria de Istorie, se află în stare impecabilă, conține 415 pagini și poate fi comandată online.
0 produse
Facebook

Acasă | Căutare | Catalog | Clienți | Contact | Informații | GDPR | Hartă site

Viziteaza site-ul ANTICARIAT SI LIBRARIE ONLINE pe ShopMania

Copyright © 2024 Librăria Cărți-Online.com
Powered by Ideea Europeană