NE REINVENTĂM!

Momentan, până finalizăm noul website, anticariatul nu este funcțional. Astfel, orice solicitare trimisă prin website nu va putea fi înregistrată. Între timp, vă invităm să verificați periodic pagina noastră pentru a afla când revenim.

Sonata Kreutzer si alte povestiri, de Lev Tolstoi

Sonata Kreutzer si alte povestiri

de Lev Tolstoi

Sonata Kreutzer si alte povestiri

Titlu:

Sonata Kreutzer si alte povestiri

Domeniu: Beletristica

Editura: RAO Books

Autor: Lev Tolstoi

Starea cărții: Impecabilă

Nr. pagini: 384

Anul apariţiei: 2003

24,00 RON

Cine l-a citit pe Tolstoi nu poate sa nu admita ca obtine la inchiderea cartilor sale un conspect critic asupra lumii zugravite. Asemenea unora dintre personajele sale, aristocatul Lev Nicolaevici Tolstoi s-a imbracat bucuros in straie de mujic, dar, in ciuda cizmelor sale, teatral grosolane, batranul scriitor apare deghizat si de un rafinament batator la ochi.

VolumulSonata Kreutzer si alte povestirireuneste textele care dezvolta, de-a lungul unei perioade de peste cincizeci de ani, teme tolstoiene celebre. Sonata Kreutzer, povestea unei gelozii care duce la crima, interzisa la vremea publicarii, face parte dintr-un ciclu de scrieri critice. Interesul autorului se indreapta spre temele mortii, pacatului, caintei si renasterii morale, in jurul carora sunt construite nuvelele Moartea lui Ivan Ilici, Parintele Serghie si Hagi Murat.

Recenzii
Pentru mai multe detalii în legătură cu acest titlu, vizitați pagina.
Acest titlu este disponibil doar la cerere și este în stoc limitat.

Dacă doriți să îl comandați, va putea fi livrat în 7 zile de la data comenzii.
Cartea “Sonata Kreutzer si alte povestiri” de Lev Tolstoi a apărut la editura RAO Books în seria de Beletristica, se află în stare impecabilă, conține 384 pagini și poate fi comandată online.
0 produse
Facebook

Acasă | Căutare | Catalog | Clienți | Contact | Informații | GDPR | Hartă site

Viziteaza site-ul ANTICARIAT SI LIBRARIE ONLINE pe ShopMania

Copyright © 2024 Librăria Cărți-Online.com
Powered by Ideea Europeană