NE REINVENTĂM!

Momentan, până finalizăm noul website, anticariatul nu este funcțional. Astfel, orice solicitare trimisă prin website nu va putea fi înregistrată. Între timp, vă invităm să verificați periodic pagina noastră pentru a afla când revenim.

Scandalos!, de Christina Dodd

Scandalos!

de Christina Dodd

Scandalos!

Titlu:

Scandalos!

Domeniu: Beletristica » Roman de dragoste

Editura: Elis

Autor: Christina Dodd

Starea cărții: Impecabilă

Nr. pagini: 384

Anul apariţiei: 1995

56,00 RON
39,00 RON

Ea putea sa incruciseze sabia cu orice barbat, dar numai unul putea cuceri inima-i neinfricata...

Mangaierea lui nu era savanta. Abia daca-i atingea, in treacat, trupul, asa cum si-ar fi dorit ea sa fie atinsa. La urma urmei, era vorba de o pedeapsa. Dar Mariann paru sa nu-si dea seama ca Griffith incerca s-o pacaleasca. Tipatul inabusit in perna, trupul ei incordat ca un arc dovedeau o inocenta pe care primul ei iubit o lasase neatinsa... Griffith se hotari s-o faca sa uite de celalalt, de parca acum s-ar fi daruit pentu intaia oara.

Cu un sarut care-i smulse Mariannei un geamat de placere, incepu s-o invete cum trebuia sa-l mangaie, pana ce fata isi uita complet inhibitiile, lasandu-se in voia lui.

Christina Dodd - Scandalos!

Ea era o englezoaica inalta si zvelta, incoronata de o coama de par rosu ca focul.

El era un aprig cavaler din Tara Galilor, purtand mandru pe trupu-i insemnele bataliilor trecute.

Numai ca pasiunea dintre Lady Mariann, silita sa apere cu spada in mana o cumplita taina, si Griffith Powell - credincios legamantului facut regelui Henric al VII-lea, va avea de infruntat vremuri tulburi, guvernate de crima, intriga si sete de putere.

“Un roman de dragoste cu o actiune extrem de captivanta. O carte obligatoriu de citit si un nou bestseller al acestei talentate autoare.” (Romantic Times)
Recenzii
Pentru mai multe detalii în legătură cu acest titlu, vizitați pagina.
Cartea “Scandalos!” de Christina Dodd a apărut la editura Elis în seria de Beletristica: Roman de dragoste, se află în stare impecabilă, conține 384 pagini și poate fi comandată online.
0 produse
Facebook

Acasă | Căutare | Catalog | Clienți | Contact | Informații | GDPR | Hartă site

Viziteaza site-ul ANTICARIAT SI LIBRARIE ONLINE pe ShopMania

Copyright © 2024 Librăria Cărți-Online.com
Powered by Ideea Europeană