NE REINVENTĂM!

Momentan, pentru o perioadă nedeterminată, anticariatul nu este funcțional. Astfel, orice solicitare trimisă prin website nu va putea fi înregistrată. Între timp, vă invităm să verificați periodic pagina noastră pentru a afla când revenim.

Scandalos!, de Christina Dodd

Scandalos!

de Christina Dodd

Scandalos!

Titlu:

Scandalos!

Domeniu: Beletristica » Roman de dragoste

Editura: Elis

Autor: Christina Dodd

Starea cărții: Impecabilă

Nr. pagini: 384

Anul apariţiei: 1995

56,00 RON
39,00 RON

Ea putea sa incruciseze sabia cu orice barbat, dar numai unul putea cuceri inima-i neinfricata...

Mangaierea lui nu era savanta. Abia daca-i atingea, in treacat, trupul, asa cum si-ar fi dorit ea sa fie atinsa. La urma urmei, era vorba de o pedeapsa. Dar Mariann paru sa nu-si dea seama ca Griffith incerca s-o pacaleasca. Tipatul inabusit in perna, trupul ei incordat ca un arc dovedeau o inocenta pe care primul ei iubit o lasase neatinsa... Griffith se hotari s-o faca sa uite de celalalt, de parca acum s-ar fi daruit pentu intaia oara.

Cu un sarut care-i smulse Mariannei un geamat de placere, incepu s-o invete cum trebuia sa-l mangaie, pana ce fata isi uita complet inhibitiile, lasandu-se in voia lui.

Christina Dodd - Scandalos!

Ea era o englezoaica inalta si zvelta, incoronata de o coama de par rosu ca focul.

El era un aprig cavaler din Tara Galilor, purtand mandru pe trupu-i insemnele bataliilor trecute.

Numai ca pasiunea dintre Lady Mariann, silita sa apere cu spada in mana o cumplita taina, si Griffith Powell - credincios legamantului facut regelui Henric al VII-lea, va avea de infruntat vremuri tulburi, guvernate de crima, intriga si sete de putere.

“Un roman de dragoste cu o actiune extrem de captivanta. O carte obligatoriu de citit si un nou bestseller al acestei talentate autoare.” (Romantic Times)
Recenzii
Cartea “Scandalos!” de Christina Dodd a apărut la editura Elis în seria de Beletristica: Roman de dragoste, se află în stare impecabilă, conține 384 pagini și poate fi comandată online.
0 produse
Facebook

Acasă | Căutare | Catalog | Clienți | Contact | Informații | GDPR | Hartă site

Copyright © 2023 Librăria Cărți-Online.com
Powered by Ideea Europeană