NE REINVENTĂM!

Momentan, pentru o perioadă nedeterminată, anticariatul nu este funcțional. Astfel, orice solicitare trimisă prin website nu va putea fi înregistrată. Între timp, vă invităm să verificați periodic pagina noastră pentru a afla când revenim.

Vampirul, de Wladyslaw Reymont

Vampirul

de Wladyslaw Reymont

Vampirul

Titlu:

Vampirul

Domeniu: Beletristica » Roman de dragoste

Editura: Garamond

Autor: Wladyslaw Reymont

Starea cărții: Foarte bună

Nr. pagini: 192

Anul apariţiei: 1995

19,00 RON

Speriat, fugi de palatele plate, trufaşe, dar prosteşti din West End, care-1 întâmpinară râzând provocatoare cu formele greoaie şi obraznice, ca şi de magaziile uriaşe şi prăvăliile în care pământurile jefuite ale întregii lumi suspinau înlănţuite.

Se pierdu, uitând de sine, în murmurul lenevos al parcurilor mohorâte, printre şoaptele josnice ale gardurilor vii, încordate în veghe necurmată, ascultă păsările ce treceau jeluindu-se în zbor în tăriile întunecate, stătu de vorbă cu câinii fără stăpân, oploşiţi prin gunoaie, care se ţinură după el în haite, şi pretutindeni, în toate, intui sufletul îndurerat, silnicia tragică a existenţei, abuzul şi brutalitatea destinului; până şi pietrele monumentelor din Hyde Park i se plânseră împotriva celor care le scoseseră din sânul primordial al liniştii netulburate la lumina zilelor nefericite; iar apele Tamisei, veşnic grăbite, susurau jalnic, în timp ce maşinile de fier, părăsite la mal, trudite, ruginite şi încătuşate de gândul omului, se smuceau neputincioase, înălţându-şi vaierul tăcut împotriva trudei veşnice a existenţei.

Recenzii
Acest titlu este disponibil doar la cerere și este în stoc limitat.

Dacă doriți să îl comandați, va putea fi livrat în 7 zile de la data comenzii.
Cartea “Vampirul” de Wladyslaw Reymont a apărut la editura Garamond în seria de Beletristica: Roman de dragoste, se află în stare foarte bună, conține 192 pagini și poate fi comandată online.
0 produse
Facebook

Acasă | Căutare | Catalog | Clienți | Contact | Informații | GDPR | Hartă site

Copyright © 2022 Librăria Cărți-Online.com
Powered by Ideea Europeană