NE REINVENTĂM!

Momentan, până finalizăm noul website, anticariatul nu este funcțional. Astfel, orice solicitare trimisă prin website nu va putea fi înregistrată. Între timp, vă invităm să verificați periodic pagina noastră pentru a afla când revenim.

Meduza albastra, de Amanda Quick

Meduza albastra

de Amanda Quick

Meduza albastra

Titlu:

Meduza albastra

Domeniu: Beletristica » Roman de dragoste

Editura: Orizonturi

Autor: Amanda Quick

Starea cărții: Nouă

Nr. pagini: 368

Anul apariţiei: 2004

32,00 RON

Celeste, o tanara deosebit de frumoasa si ambitioasa, este hotarata sa patrunda in rigida si exclusivista elita londoneza. Casatoria cu Howard Hudson, un reputat medic, specialist in hipnoza, reprezinta doar primul pas. Insa planurile ei se vor narui, iremediabil, iar ea va fi asasinata. Mobilul pare sa fi fost o minunata bratara, care nu mai este de gasit.

Disperat, Howard apeleaza la ajutorul vechii sale prietene, Lavinia Lake, pentru a-l identifica pe ucigas. Impotriva sfaturilor detectivului Tobias, iubitul si asociatul ei, acesta accepta fara rezerve sa se implice in elucidarea cazului.

Meduza albastra este o poveste fermecatoare, plina de mister si romantism, o avalansa de impliniri neprevazute ce surprind si captiveaza.

Recenzii
Pentru mai multe detalii în legătură cu acest titlu, vizitați pagina.
Cartea “Meduza albastra” de Amanda Quick a apărut la editura Orizonturi în seria de Beletristica: Roman de dragoste, se află în stare nouă, conține 368 pagini și poate fi comandată online.
0 produse
Facebook

Acasă | Căutare | Catalog | Clienți | Contact | Informații | GDPR | Hartă site

Viziteaza site-ul ANTICARIAT SI LIBRARIE ONLINE pe ShopMania

Copyright © 2023 Librăria Cărți-Online.com
Powered by Ideea Europeană