NE REINVENTĂM!

Momentan, până finalizăm noul website, anticariatul nu este funcțional. Astfel, orice solicitare trimisă prin website nu va putea fi înregistrată. Între timp, vă invităm să verificați periodic pagina noastră pentru a afla când revenim.

Sarutul ispitei, de Sandra Brown

Sarutul ispitei

de Sandra Brown

Sarutul ispitei

Titlu:

Sarutul ispitei

Domeniu: Beletristica » Roman de dragoste

Editura: Litera International

Autor: Sandra Brown

Starea cărții: Nouă

Nr. pagini: 192

Anul apariţiei: 2011

36,00 RON

Megan Lambert este o tânără văduvă care şi-a găsit consolarea în munca de director de vânzări la un important post de televiziune. Cea mai mare agenţie de publicitate cu care colaborează este condusă de Josh Bennett, fostul şef al lui James, soţul ei care şi-a găsit sfârşitul tragic şi prematur în urmă cu trei ani. Megan nutreşte o profundă antipatie pentru Josh – pe care îl acuză şi de moartea lui James – din cauza sărutului pasional pe care l-au împărtăşit în noaptea nunţii ei cu James.

Şocată de reacţia pe care a avut-o în acele momente şi simţind că şi-a trădat viitorul soţ, Megan a reuşit să-l evite de atunci pe Josh. Ceea ce nu ştie este că acesta nu se va da înapoi de la nimic – nici măcar de la minciuni şi manipulări – pentru a fi împreună cu ea. Megan va fi atrasă astfel într-un joc înşelător de-a şoarecele şi pisica de bărbatul care a reuşit să îi dea un sărut pe care nu l-a uitat niciodată... sărutul ispitei.

De la succesul primului său roman, în 1981, Sandra Brown îşi dedică mare parte din activitatea literară romanelor de dragoste. Dintre cele peste 70 de titluri din palmares, publicate în 33 de ţări, în peste 80 de milioane de exemplare, 60 s-au aflat pe primele poziţii în clasamentul celor mai bine vândute cărţi ale publicaţiei The New York Times şi au consacrat-o drept una dintre cele mai importante autoare contemporane. Printre numeroase distincţii literare primite se numără şi Texas Medal of Arts, în 2007, şi Premiul pentru întreaga carieră oferit de Asociaţia scriitorilor americani de romane de dragoste.

Sandra Brown - Sărutul ispitei.

Recenzii (1)
Pentru mai multe detalii în legătură cu acest titlu, vizitați pagina.
Cartea “Sarutul ispitei” de Sandra Brown a apărut la editura Litera International în seria de Beletristica: Roman de dragoste, se află în stare nouă, conține 192 pagini și poate fi comandată online.
0 produse
Facebook

Acasă | Căutare | Catalog | Clienți | Contact | Informații | GDPR | Hartă site

Viziteaza site-ul ANTICARIAT SI LIBRARIE ONLINE pe ShopMania

Copyright © 2024 Librăria Cărți-Online.com
Powered by Ideea Europeană