NE REINVENTĂM!

Momentan, pentru o perioadă nedeterminată, anticariatul nu este funcțional. Astfel, orice solicitare trimisă prin website nu va putea fi înregistrată. Între timp, vă invităm să verificați periodic pagina noastră pentru a afla când revenim.

Tarmul intunecat, de Susan Howatch

Tarmul intunecat

de Susan Howatch

Tarmul intunecat

Titlu:

Tarmul intunecat

Domeniu: Beletristica » Roman de dragoste

Editura: Miron

Autor: Susan Howatch

Starea cărții: Impecabilă

Nr. pagini: 256

Anul apariţiei: 1994

24,00 RON

Intamplari cu mistere, vinovatie si crima, care au loc pe un tarm din Cornwall, pe dealurile Scotiei, la Londra si la Paris, povestite cu maiestrie de cunoscuta scriitoare Susan Howatch.

Oare sa fi fost un accident? Ce s-a intamplat cu Sophia, prima sotie a milionarului Jon Towers, in acel sfarsit de saptamana? Dupa zece ani, Sarah Hamilton, aflata in acelasi loc, in luna de miere cu Jon Towers, constata ca visele ei despre un viitor fericit se transforma intr-o reluare de cosmar a evenimentelor care dusesera la moartea Sophiei.

Susan Howatch - Tarmul intunecat.

Despre Susan Howatch

Susan Howatch s-a nascut in Anglia in 1940. Dupa ce a facut studii de drept, a emigrat in America, s-a casatorit, a avut o fiica si si-a inceput cariera de romanciera. Primele ei carti, in care romanul de dragoste se impleteste cu stilul politist, sunt: Tarmul intunecat, Nisipuri in asteptare, Mormantul lui April si Diavolul in noaptea lui Lammas. Intre aceste romane a lucrat la volumul care avea sa devina primul ei bestseller international: Domeniul Penmarric, apoi la celebrele romane Cashelmara, Bogatii sunt diferiti, Pacatele tatilor si Roata norocului, mare parte dintre acestea fiind disponibile in catalogul nostru online. Susan Howatch locuieste in prezent in Anglia.

Recenzii
Acest titlu este disponibil doar la cerere și este în stoc limitat.

Dacă doriți să îl comandați, va putea fi livrat în 7 zile de la data comenzii.
Cartea “Tarmul intunecat” de Susan Howatch a apărut la editura Miron în seria de Beletristica: Roman de dragoste, se află în stare impecabilă, conține 256 pagini și poate fi comandată online.
0 produse
Facebook

Acasă | Căutare | Catalog | Clienți | Contact | Informații | GDPR | Hartă site

Copyright © 2023 Librăria Cărți-Online.com
Powered by Ideea Europeană