NE REINVENTĂM!

Momentan, pentru o perioadă nedeterminată, anticariatul nu este funcțional. Astfel, orice solicitare trimisă prin website nu va putea fi înregistrată. Între timp, vă invităm să verificați periodic pagina noastră pentru a afla când revenim.

Razbunarea, de Nora Roberts

Razbunarea

de Nora Roberts

Razbunarea

Titlu:

Razbunarea

Domeniu: Beletristica » Roman de dragoste

Editura: Orizonturi

Autor: Nora Roberts

Starea cărții: Impecabilă

Nr. pagini: 424

Anul apariţiei: 2006

Stoc epuizat
,p>Nora Roberts, indiferent daca publica sub acest nume ori sub pseudonimul J.D. Robb, continua sa-si fascineze fanii, carora le-a oferit, pana in prezent, nu mai putin de 160 de romane, toate bestselleruri.

Actiunea cartii de fata este plasata in viitor, in atmosfera anului 2059. Pe cand oamenii de stiinta forteaza limitele cunoasterii, celebra detectiva Eve Dallas se lanseaza in urmarirea unui odios criminal care a curmat, in acelasi mod, viata a doi medici celebri, tata si fiu.

Inregistrarile video ale serviciului de securitate arata o femeie uluitor de frumoasa, care intra si iese calma din cladirea unde acestia isi aveau birourile.

Cine este misterioasa vizitatoare? Ce legatura avea cu victimele? Sa fie, oare, vorba de o razbunare? Raspunsul la aceste intrebari il veti afla din surprinzatoarele intamplari care, cu siguranta, vor capta interesul cititorilor, pana la ultima pagina.

Nora Roberts - Razbunarea.

Recenzii
  Ne pare rau, insa aceasta carte lipseste momentan din stoc. Daca doriti sa o achizitionati, va rugam sa ne contactati utilizand formularul de contact si in cel mai scurt timp vom urgenta reinnoirea stocului cu numarul de exemplare dorite. Va multumim!
Cartea “Razbunarea” de Nora Roberts a apărut la editura Orizonturi în seria de Beletristica: Roman de dragoste, se află în stare impecabilă, conține 424 pagini și poate fi comandată la cerere.
0 produse
Facebook

Acasă | Căutare | Catalog | Clienți | Contact | Informații | ANPC | Hartă site

Copyright © 2022 Librăria Cărți-Online.com
Powered by Ideea Europeană