NE REINVENTĂM!

Momentan, până finalizăm noul website, anticariatul nu este funcțional. Astfel, orice solicitare trimisă prin website nu va putea fi înregistrată. Între timp, vă invităm să verificați periodic pagina noastră pentru a afla când revenim.

Flusturaticul, de Charlotte Hughes

Flusturaticul

de Charlotte Hughes

Flusturaticul

Titlu:

Flusturaticul

Domeniu: Beletristica » Roman de dragoste

Editura: Miron

Autor: Charlotte Hughes

Starea cărții: Impecabilă

Nr. pagini: 256

29,00 RON

Blue Mitchum fusese baiatul rau al orasului Peculiar, statul Mississippi, cosmarul fiecarei mame si fantezia fiecarei fiice. Isi lasase amprenta asupra fiecarei fete din oras, dar nu o atinsese niciodata pe Cassie Kennard... decat in paginile jurnalului ei, in care se confesase cat de mult ar fi dorit sa fie sarutata de rebelul cu par negru si ochi albastri.

Intoarsa acasa, manechin celebru si mama divortata a doua gemene, Cassie se trezi nevoita sa locuiasca sub acelasi acoperis cu barbatul pe care nu-l putuse uita niciodata. Blue stia ca ea ardea in prezenta lui, dar Cassie jura ca nu se va numara printre cuceririle lui, ca nu-i va da ocazia sa capete mai mult decat cateva sarutari furate.

Cassie refuza sa lase un barbat sa-si gaseasca drumul spre inima ei - dar Blue descoperi salbaticiunea ascunsa din doamna rafinata si ii starni focul cu buzele sale.

Oare o va putea invata ca dragostea ii poate alina ei durerea? Oare el putea invata ca dragostea ei il putea tamadui?

Charlotte Hughes - Flusturaticul.

Colectia Loveswept: Romane de dragoste pe care nu le veti uita niciodata, scrise de autori cunoscuti ai genului.

Recenzii
Pentru mai multe detalii în legătură cu acest titlu, vizitați pagina.
Cartea “Flusturaticul” de Charlotte Hughes a apărut la editura Miron în seria de Beletristica: Roman de dragoste, se află în stare impecabilă, conține 256 pagini și poate fi comandată online.
0 produse
Facebook

Acasă | Căutare | Catalog | Clienți | Contact | Informații | GDPR | Hartă site

Viziteaza site-ul ANTICARIAT SI LIBRARIE ONLINE pe ShopMania

Copyright © 2024 Librăria Cărți-Online.com
Powered by Ideea Europeană