NE REINVENTĂM!

Momentan, până finalizăm noul website, anticariatul nu este funcțional. Astfel, orice solicitare trimisă prin website nu va putea fi înregistrată. Între timp, vă invităm să verificați periodic pagina noastră pentru a afla când revenim.

Protocoalele inteleptilor Sionului

Protocoalele inteleptilor Sionului

Protocoalele inteleptilor Sionului

Titlu:

Protocoalele inteleptilor Sionului

Domeniu: Istorie

Editura: Alma

Autor: nespecificat

Starea cărții: Impecabilă

Nr. pagini: 216

Anul apariţiei: 1997

64,00 RON

Rarisim volum, una din putinele editii tiparite in limba romana.

Text integral, necenzurat, in traducerea lui Ioan Moţa.

  1. Exista si a existat de secole intregi, o organizatie politica internationala a jidanilor.
  2. Spiritul acestei organizatii pare a fi o ura traditionala, eterna, impotriva crestinatatii si o ambitie uriasa de-a stapani lumea
  3. Scopul urmarit in cursul veacurilor e distrugerea statelor nationale si inlocuirea lor cu o stapinire jidaneasca internationala
  4. Metoda intrebuintata pentru a slabi, pentru a distruge statele politice existente, consta in a le injecta idei care sfarsesc prin a le dezagrega, urmand o progresie calculata cu dibacie, de la liberalism la radicalism, pe urma la socialism si comunism si in sfarsit la anarhie.
  5. Noile dogme politice din Europa crestina, politica ei si Constitutiile democratice, sunt toate la fel de dispretuite de batranii sau "inteleptii" lui Israel. Pentru ei, guvernarea este o arta sublima si e rezervata unei elite reduse, in vreun sanctuar ocult...
  6. Dupa aceasta conceptie de guvernamant, masele nu sunt decat o turma de dispretuit; iar conducatorii politici ai Goimilor, nu sunt decat niste simple papusi in mainile batranilor lui Israel: cel mai adeseori sunt corupti, totdeauna neputinciosi, usor robiti prin maguliri, prin amenintari sau prin santaj in folosul dominatiei jidanesti.
  7. Presa, teatrul, bursa, stiinta, legea, in mainile celor care poseda tot aurul lumii, sunt tot atatea mijloace pentru a inebuni opinia publica, pentru a produce o atatare generala la viciu si a distruge aspiratiile idealiste (cultura crestina), pentru crearea cultului banilor, pt. raspindirea scepticismului materialist si a cinicei pofte de placeri.

Times, 8 mai 1920.

Protocoalele inteleptilor Sionului.

Recenzii
Pentru mai multe detalii în legătură cu acest titlu, vizitați pagina.
Cartea “Protocoalele inteleptilor Sionului” a apărut la editura Alma în seria de Istorie, se află în stare impecabilă, conține 216 pagini și poate fi comandată online.
0 produse
Facebook

Acasă | Căutare | Catalog | Clienți | Contact | Informații | GDPR | Hartă site

Viziteaza site-ul ANTICARIAT SI LIBRARIE ONLINE pe ShopMania

Copyright © 2024 Librăria Cărți-Online.com
Powered by Ideea Europeană