NE REINVENTĂM!

Momentan, până finalizăm noul website, anticariatul nu este funcțional. Astfel, orice solicitare trimisă prin website nu va putea fi înregistrată. Între timp, vă invităm să verificați periodic pagina noastră pentru a afla când revenim.

Evolutia divina, de Edouard Schure

Evolutia divina

de Edouard Schure

Evolutia divina

Titlu:

Evolutia divina

Domeniu: Istorie

Editura: Princeps

Autor: Edouard Schure

Starea cărții: Impecabilă

Nr. pagini: 383

Anul apariţiei: 1994

39,00 RON

Scopul oricărei înțelepciuni este rezolvarea enigmei omului, ultima expresie a evoluției planetare. Această enigmă cuprinde însăși enigma lumii. Pentru că micul univers al omului, sau microcosmosul, este oglinda și sinteza minusculă a universului mare, sau a macrocosmosului. Constituite pe aceleași principii, și unul și celălalt reprezintă expresiile diferite, dar concordante, ale Creatorului invizibil, vizibil în operele sale, ale Spiritului suveran pe care-l numim Dumnezeu.

„În această carte am încercat să ajungem până la cauzele oculte ale luptei dintre lumea religioasa și cea laică, dintre Credință și Știință, Creștinism și Păgânism, dintre Etern și Prezent, care se numește în tradiția esoterică Bătălia din Cer, și i-am găsit ecourile din epocă în epocă, din rasă în rasă și din popor în popor.“

Édouard Schuré - Evoluția divină.

Recenzii
Pentru mai multe detalii în legătură cu acest titlu, vizitați pagina.
Cartea “Evolutia divina” de Edouard Schure a apărut la editura Princeps în seria de Istorie, se află în stare impecabilă, conține 383 pagini și poate fi comandată online.
0 produse
Facebook

Acasă | Căutare | Catalog | Clienți | Contact | Informații | GDPR | Hartă site

Viziteaza site-ul ANTICARIAT SI LIBRARIE ONLINE pe ShopMania

Copyright © 2024 Librăria Cărți-Online.com
Powered by Ideea Europeană