Promisiuni, de Laura Taylor

Promisiuni

de Laura Taylor

Promisiuni

Titlu:

Promisiuni

Domeniu: Beletristica » Roman de dragoste

Editura: Miron

Autor: Laura Taylor

Starea cărții: Foarte bună

Nr. pagini: 237

Anul apariţiei: 1994

32,00 RON
Vezi carte

El era un rebel dur, aspru, care te intimida, era puternic, un luptator al strazii, care avusese o viata grea, singuratica. Dar i-a tulburat sufletul lui Megan Montgomery si a facut-o sa doreasca sa-i arate ce inseamna sa fii iubit cu adevarat.

Josh a facut tot ce i-a stat in putere sa o provoace, furios ca ea a fost numita executor al proprietatii bunicului sau. Era hotarat sa refuze mostenirea. Megan a jurat sa-l ajute pe Josh sa-si ia in stapanire mostenirea, sa-l introduca in casa al carei stapan era acum, dar pe care nu o cunoscuse niciodata. Josh ii rezista si incerca sa ignore picioarele ei lungi si parfumul de liliac salbatic. El lupta cu atractia pe care o simte, pana cand e pe punctul de a exploda. Socata de infernul dorintei pe care il starnise in ea, sedusa de pasiunea lui si de propria ei pasiune, Megan il surprinse pe Josh, recunoscand ca il dorea. El era un supravietuitor, un lup singuratic, care nu-si dezvaluise niciodata ranile ascunse, pana cand Megan nu l-a imbratisat cu toata dragostea inimii ei.

Daca el era destul de curajos pentru a fi vulnerabil, dragostea ei va fi destul de puternica pentru a-l face sa ramana langa ea?

Laura Taylor - Promisiuni.

Colectia Loveswept: Romane de dragoste pe care nu le veti uita niciodata, scrise de autori cunoscuti ai genului.

Recenzii

Cartea “Promisiuni” de Laura Taylor a apărut la editura Miron în seria de Beletristica: Roman de dragoste, se află în stare foarte bună, conține 237 pagini și poate fi comandată online.
0 produse
Facebook

Acasă | Căutare | Catalog | Clienți | Contact | Informații | GDPR | Hartă site

Viziteaza site-ul ANTICARIAT SI LIBRARIE ONLINE pe ShopMania

Copyright © 2024 Librăria Cărți-Online.com
Powered by Ideea Europeană