NE REINVENTĂM!

Momentan, până finalizăm noul website, anticariatul nu este funcțional. Astfel, orice solicitare trimisă prin website nu va putea fi înregistrată. Între timp, vă invităm să verificați periodic pagina noastră pentru a afla când revenim.

Mostenitoarea, de Sandra Brown

Mostenitoarea

de Sandra Brown

Mostenitoarea

Titlu:

Mostenitoarea

Domeniu: Beletristica » Roman de dragoste

Editura: C.P.E.L.

Autor: Sandra Brown

Starea cărții: Foarte bună

Nr. pagini: 248

Anul apariţiei: 1994

29,00 RON

Masina incetini si trecu pe sub un portal mare aflat deasupra unei arcade. Aleea nisipoasa era marginita de arbusti bine intretinuti. Aproape imediat, masina facu o curba si, pentru prima oara, Andrea isi descoperi mostenirea...

Isi aminti de scena din gradina, cand intreg corpul ei vibrase la atingerea lui. Isi dorise mult aceasta imbratisare... Traise in fiecare zi cu speranta nebuna ca acest lucru se va intampla... Inshisese ochii cu rasuflarea intretaiata, cu sentimentul ca trupul ei, inaintea mintii ei, facuse o descoperire vitala: il iubea...

Sandra Brown - Moştenitoarea

"Roman provocator, senzual, ritm rapid. O noua sarbatoare a simturilor din partea celei mai fierbinti pene din lume." (Rave Reviews)

Bestseller.

O carte foarte rară a Sandrei Brown, cu un tiraj mic de exemplare, epuizată de mai bine de un deceniu, nemaifiind reeditată niciodată de la prima sa apariţie.

Deţinem un singur exemplar al acestui titlu.

Recenzii
Pentru mai multe detalii în legătură cu acest titlu, vizitați pagina.
Cartea “Mostenitoarea” de Sandra Brown a apărut la editura C.P.E.L. în seria de Beletristica: Roman de dragoste, se află în stare foarte bună, conține 248 pagini și poate fi comandată online.
0 produse
Facebook

Acasă | Căutare | Catalog | Clienți | Contact | Informații | GDPR | Hartă site

Viziteaza site-ul ANTICARIAT SI LIBRARIE ONLINE pe ShopMania

Copyright © 2023 Librăria Cărți-Online.com
Powered by Ideea Europeană