NE REINVENTĂM!

Momentan, până finalizăm noul website, anticariatul nu este funcțional. Astfel, orice solicitare trimisă prin website nu va putea fi înregistrată. Între timp, vă invităm să verificați periodic pagina noastră pentru a afla când revenim.

Piramidele din Montauk, de Preston B. Nichols, Peter Moon

Piramidele din Montauk

de Preston B. Nichols, Peter Moon

Piramidele din Montauk

Titlu:

Piramidele din Montauk

Domeniu: Teoria conspiratiei

Editura: Da Silva

Autor: Preston B. Nichols, Peter Moon

Starea cărții: Foarte bună

Nr. pagini: 304

Anul apariţiei: 2005

49,00 RON

Piramidele de la Montauk dezvaluie misterele de la Montauk Point, revelând informatii exceptionale despre amplasarea piramidelor si despre experimentele de calatorii în timp. Acest capitol al legendei, fiind o uluitoare urmare a „Proiectului Montauk” si „Montauk Revizitat” trezeste constiinta umanitatii catre istoria si originile sale stravechi o data cu descoperirea piramidelor de la Montauk. Prezenta lor în aceasta locatie misterioasa creeaza premiza unei investigatii fara precedent focalizata asupra scolilor misterelor si a legaturii acestora cu Egipt, Atlantida, planeta Marte si steaua Sirius.

Preston Nichols continua sa ne fascineze cu informatii actuale despre operatiunile oculte desfasurate la Montauk Point care includ descoperirea unui accelerator de particule nucleare la baza militara Montauk si proiectarea de noi arme psihotronice.

Piramidele din Montauk ne propulseaza dincolo de aventurile primelor doua volume.

Recenzii
Pentru mai multe detalii în legătură cu acest titlu, vizitați pagina.
Cartea “Piramidele din Montauk” de Preston B. Nichols, Peter Moon a apărut la editura Da Silva în seria de Teoria conspiratiei, se află în stare foarte bună, conține 304 pagini și poate fi comandată online.
0 produse
Facebook

Acasă | Căutare | Catalog | Clienți | Contact | Informații | GDPR | Hartă site

Viziteaza site-ul ANTICARIAT SI LIBRARIE ONLINE pe ShopMania

Copyright © 2024 Librăria Cărți-Online.com
Powered by Ideea Europeană