NE REINVENTĂM!

Momentan, pentru o perioadă nedeterminată, anticariatul nu este funcțional. Astfel, orice solicitare trimisă prin website nu va putea fi înregistrată. Între timp, vă invităm să verificați periodic pagina noastră pentru a afla când revenim.

OZN: dosar secret, de Jean Sider

OZN: dosar secret

de Jean Sider

OZN: dosar secret

Titlu:

OZN: dosar secret

Domeniu: Teoria conspiratiei

Editura: Domino

Autor: Jean Sider

Starea cărții: Nouă

Nr. pagini: 223

21,00 RON

In iunie 1947, un OZN se prabuseste langa Roswell, in New Mexico. Autoritatile americane recupereaza epava si cadavrele ocupantilor. Cazul ar fi trebuit sa aiba repercusiuni fabuloase, dar cele mai inalte institutii americane s-au grabit sa impuna tacerea asupra faptelor.

Autorul dezgroapa un dosar fierbinte. Hotarat sa descopere adevarul in legatura cu unul din fenomenele cele mai tulburatoare din ultimii cincizeci de ani, Jean Sider porneste o adevarata ancheta politista, gaseste martori la primele momente ale evenimentului si strange un numar considerabil de documente inedite. Treptat, se face lumina si ramai uluit de amploarea dezvaluirilor.

O lucrare ce pune in discutie multe idei pe care le aveam fata de ipoteza extraterestra, OZN - Dosar Secret prefigureaza o noua constientizare care ar trebui sa se raspandeasca rapid in cel de-al treilea mileniu.

Jean Sider - OZN: dosar secret.

Vol. 2 al colectiei UFO.

Recenzii
Acest titlu este disponibil doar la cerere și este în stoc limitat.

Dacă doriți să îl comandați, va putea fi livrat în 7 zile de la data comenzii.
Cartea “OZN: dosar secret” de Jean Sider a apărut la editura Domino în seria de Teoria conspiratiei, se află în stare nouă, conține 223 pagini și poate fi comandată online.
0 produse
Facebook

Acasă | Căutare | Catalog | Clienți | Contact | Informații | ANPC | Hartă site

Copyright © 2021 Librăria Cărți-Online.com
Powered by Ideea Europeană