NE REINVENTĂM!

Momentan, până finalizăm noul website, anticariatul nu este funcțional. Astfel, orice solicitare trimisă prin website nu va putea fi înregistrată. Între timp, vă invităm să verificați periodic pagina noastră pentru a afla când revenim.

Marile mistere ale istoriei, de Laurent Pfaadt

Marile mistere ale istoriei

de Laurent Pfaadt

Marile mistere ale istoriei

Titlu:

Marile mistere ale istoriei

Domeniu: Istorie

Editura: Paralela 45

Autor: Laurent Pfaadt

Starea cărții: Nouă

Nr. pagini: 291

Anul apariţiei: 2007

Stoc epuizat

Istoria este plină de mistere, de necunoscute, de enigme. De la începutul omenirii, în episoadele confirmate sau în miturile imposibil de verificat, persistă zone de umbră şi evenimente obscure care nu şi-au găsit alte explicaţii decât cele furnizate de versiunea oficială a istoriei şi de cei care o descriu.

Secretele sunt făcute pentru a nu fi niciodată dezvăluite. Totuşi, istoria este constituită tocmai din ceea ce rămâne secret. Cărţile de istorie sunt populate de foarte multe personaje, deşi importanţa lor este în fond destul de mică în comparaţie cu a celor care navighează printre rândurile invizibile sub semnul secretului, să trăiască ascunşi.

Trădări, ambiţii, iubiri tainice, comploturi, manipulări, minciuni, pasiuni stranii… Marile mistere ale istoriei vă dezvăluie, graţie ultimelor descoperiri, existenţa unor personaje a căror putere tainică a fost echivalentă cu cea a unui rege sau a unui preşedinte.

Marile mistere ale istoriei dovedesc că există foarte des un alt adevăr decât cel cunoscut îndeobşte, un adevăr mai puţin evident decât pare, în orice caz, un adevăr de cele mai multe ori absent din amfiteatrele universitare.

Laurent Pfaadt - Marile mistere ale istoriei.

Recenzii
Pentru mai multe detalii în legătură cu acest titlu, vizitați pagina.
  Ne pare rau, insa aceasta carte lipseste momentan din stoc. Daca doriti sa o achizitionati, va rugam sa ne contactati utilizand formularul de contact si in cel mai scurt timp vom urgenta reinnoirea stocului cu numarul de exemplare dorite. Va multumim!
Cartea “Marile mistere ale istoriei” de Laurent Pfaadt a apărut la editura Paralela 45 în seria de Istorie, se află în stare nouă, conține 291 pagini și poate fi comandată la cerere.
0 produse
Facebook

Acasă | Căutare | Catalog | Clienți | Contact | Informații | GDPR | Hartă site

Viziteaza site-ul ANTICARIAT SI LIBRARIE ONLINE pe ShopMania

Copyright © 2024 Librăria Cărți-Online.com
Powered by Ideea Europeană