NE REINVENTĂM!

Momentan, pentru o perioadă nedeterminată, anticariatul nu este funcțional. Astfel, orice solicitare trimisă prin website nu va putea fi înregistrată. Între timp, vă invităm să verificați periodic pagina noastră pentru a afla când revenim.

OZN: trecut, prezent, viitor, de Aurel Carasel, Dan Mihailescu

OZN: trecut, prezent, viitor

de Aurel Carasel, Dan Mihailescu

OZN: trecut, prezent, viitor

Titlu:

OZN: trecut, prezent, viitor

Domeniu: Teoria conspiratiei

Editura: Karmat Press

Autor: Aurel Carasel, Dan Mihailescu

Starea cărții: Foarte bună

Nr. pagini: 272

Anul apariţiei: 1995

24,00 RON

Aurel Carasel, Dan Mihailescu - OZN: trecut, prezent, viitor. Colectia Noi Frontiere.

Din cuprins: Origini · Amprente de nesters - sculpturi megalitice pe Marte si Luna · OZN-uri in al doilea razboi mondial · OZN-uri in Romania · Luna - o nava galactica? (ipoteza imaginata in romanul "Doando" de George Anania si Romulus Barbulescu) · Contacte cu alte civilizatii · Locuri stranii de pe Terra · Atlantida · Triunghiul Bermudelor si curbura timpului · Tehnologii straine in mainile noastre - grefe de cord in preistorie · Instrumentele electrice ale pre-Antichitatii · Un reactor atomic natural in preistorie? · Experimentul Philadelphia · Migrarea spre stele · Statuile din insula Pastelui · Desenele uriase de la Nazca si piramidele egiptene · Hartile lui Piri Reis · Craniul de cristal · Disparitia dinozaurilor · Capacitati umane degradate - moduri de comunicare, levitatia.

Recenzii
Acest titlu este disponibil doar la cerere și este în stoc limitat.

Dacă doriți să îl comandați, va putea fi livrat în 7 zile de la data comenzii.
Cartea “OZN: trecut, prezent, viitor” de Aurel Carasel, Dan Mihailescu a apărut la editura Karmat Press în seria de Teoria conspiratiei, se află în stare foarte bună, conține 272 pagini și poate fi comandată online.
0 produse
Facebook

Acasă | Căutare | Catalog | Clienți | Contact | Informații | ANPC | Hartă site

Copyright © 2022 Librăria Cărți-Online.com
Powered by Ideea Europeană