NE REINVENTĂM!

Momentan, până finalizăm noul website, anticariatul nu este funcțional. Astfel, orice solicitare trimisă prin website nu va putea fi înregistrată. Între timp, vă invităm să verificați periodic pagina noastră pentru a afla când revenim.

Orhideea Neagra, de Maxine Barry

Orhideea Neagra

de Maxine Barry

Orhideea Neagra

Titlu:

Orhideea Neagra

Domeniu: Beletristica » Roman de dragoste

Editura: Orizonturi

Autor: Maxine Barry

Starea cărții: Nouă

Nr. pagini: 448

Anul apariţiei: 2006

Stoc epuizat

Eroina cartii de fata, Electra Stapleton, este proprietara unei companii horticole. La capatul a sapte ani de cercetari desfasurate in cel mai mare secret, alaturi de botanistul Bevis McCormick, ea reuseste sa creeze o superba varietate florala - orhideea neagra, cu care spera sa repurteze un mare succes international. Afland de aceasta realizare, Haldane Fox, un multimilionar britanic, vrea sa o dea in judecata pe Electra, pe motiv ca ar fi furat de la tatal sau o specie rara de orhidee, cu mici pete negre, prin hibridarea careia a reusit sa obtina aceasta faimoasa floare.

Furios, puternic, decis sa distruga firma rivalei lui, Haldane devine de nerecunoscut in imprejurari care, pur si simplu, il fac sa renunte la tot ce isi propusese...

In acelasi timp, McCormick intra in ecuatia printesei Ileana Lahina, obligata sa aleaga intre multiseculara traditie a familiei sale si pasiunea pentru botanist.

O poveste pasionanta, desfasurata in cadrul exotic al insulelor Hawaii, o lectura reprezentand o adevarata incantare.

Maxine Barry - Orhideea Neagra.

Recenzii
Pentru mai multe detalii în legătură cu acest titlu, vizitați pagina.
  Ne pare rau, insa aceasta carte lipseste momentan din stoc. Daca doriti sa o achizitionati, va rugam sa ne contactati utilizand formularul de contact si in cel mai scurt timp vom urgenta reinnoirea stocului cu numarul de exemplare dorite. Va multumim!
Cartea “Orhideea Neagra” de Maxine Barry a apărut la editura Orizonturi în seria de Beletristica: Roman de dragoste, se află în stare nouă, conține 448 pagini și poate fi comandată la cerere.
0 produse
Facebook

Acasă | Căutare | Catalog | Clienți | Contact | Informații | GDPR | Hartă site

Viziteaza site-ul ANTICARIAT SI LIBRARIE ONLINE pe ShopMania

Copyright © 2023 Librăria Cărți-Online.com
Powered by Ideea Europeană