NE REINVENTĂM!

Momentan, până finalizăm noul website, anticariatul nu este funcțional. Astfel, orice solicitare trimisă prin website nu va putea fi înregistrată. Între timp, vă invităm să verificați periodic pagina noastră pentru a afla când revenim.

Noaptea incendiului, de Alex Mihai Stoenescu

Noaptea incendiului

de Alex Mihai Stoenescu

Noaptea incendiului

Titlu:

Noaptea incendiului

Domeniu: Beletristica » Autori romani

Editura: RAO Books

Autor: Alex Mihai Stoenescu

Starea cărții: Impecabilă

Nr. pagini: 568

Anul apariţiei: 2000

36,00 RON

Un roman despre destinul universal al femeii. Personajul lui Alex Mihai Stoenescu, o femeie contemporana cu noi, traieste 7 vieti pe durata a 1000 de ani: de la Revolutia din decembrie 1989 si pana in secolul X, o data cu infiintarea primului Reich german la Roma, in 961. Multiplicata in diferite epoci istorice, Ecaterina Bratu, femeia exponentiala aleasa de autor, duce mereu aceeasi lupta impotriva blestemului originar. Mama, fiica, sotie sau amanta, ea este mereu considerata vinovata pentru erorile umanitatii si mereu sacrificata in revolutiile acesteia. Pornita in cautarea unui manuscris interzis, Ecaterina intra travestita in Vatican, participa la deschiderea unui testament periculos intr-un castel din sudul Angliei, descopera Arhivele secrete ale Portugaliei, este judecata intr-un proces al Inchizitiei, traieste pe vremea Marii Ciume, participa la incoronarea imparatului Otto cel Mare.

Alex Mihai Stoenescu - Noaptea incendiului.

Ediție cartonată, cu supracopertă.

Recenzii
Pentru mai multe detalii în legătură cu acest titlu, vizitați pagina.
Cartea “Noaptea incendiului” de Alex Mihai Stoenescu a apărut la editura RAO Books în seria de Beletristica: Autori romani, se află în stare impecabilă, conține 568 pagini și poate fi comandată online.
0 produse
Facebook

Acasă | Căutare | Catalog | Clienți | Contact | Informații | GDPR | Hartă site

Viziteaza site-ul ANTICARIAT SI LIBRARIE ONLINE pe ShopMania

Copyright © 2024 Librăria Cărți-Online.com
Powered by Ideea Europeană