NE REINVENTĂM!

Momentan, pentru o perioadă nedeterminată, anticariatul nu este funcțional. Astfel, orice solicitare trimisă prin website nu va putea fi înregistrată. Între timp, vă invităm să verificați periodic pagina noastră pentru a afla când revenim.

Capulzanii, de Silviu Angelescu

Capulzanii

de Silviu Angelescu

Capulzanii

Titlu:

Capulzanii

Domeniu: Beletristica » Autori romani

Editura: Cartea Românească

Autor: Silviu Angelescu

Starea cărții: Impecabilă

Nr. pagini: 238

Anul apariţiei: 1987

24,00 RON

Sub aparenta romanului istoric, in Calpuzanii se ascunde un roman de aventuri cu intrigi, revolte si confruntari tragice. Dar romanul istoric si romanul de aventuri disimuleaza, la randul lor, un roman politic acut al anilor '80, denuntand alterarea valorilor si disolutia vietii sociale. O discreta alunecare in fantastic, adaugata ambiguitatii personajelor, are ca efect noi oferte de lectura prin conversiunea Calpuzanilor intr-un roman fantastic si, totodata, intr-un roman filozofic.

Cartii lui Silviu Angelescu i s-a decernat premiul „Ion Creanga“ al Academiei Romane.

Despre autor

Silviu Angelescu s-a nascut la 24 ianuarie 1945 in Bucuresti. Studii: Facultatea de Filologie a Universitatii din Bucuresti intre 1967 si 1972. Doctor in filologie in 1983 cu o teza despre portretul literar. Profesor universitar la Catedra de Etnologie si Folclor, Facultatea de Litere a Universitatii Bucuresti; director al Institului de Istoria Artei „G. Oprescu“ al Academiei Romane.

Recenzii
Acest titlu este disponibil doar la cerere și este în stoc limitat.

Dacă doriți să îl comandați, va putea fi livrat în 7 zile de la data comenzii.
Cartea “Capulzanii” de Silviu Angelescu a apărut la editura Cartea Românească în seria de Beletristica: Autori romani, se află în stare impecabilă, conține 238 pagini și poate fi comandată online.
0 produse
Facebook

Acasă | Căutare | Catalog | Clienți | Contact | Informații | GDPR | Hartă site

Copyright © 2023 Librăria Cărți-Online.com
Powered by Ideea Europeană