NE REINVENTĂM!

Momentan, pentru o perioadă nedeterminată, anticariatul nu este funcțional. Astfel, orice solicitare trimisă prin website nu va putea fi înregistrată. Între timp, vă invităm să verificați periodic pagina noastră pentru a afla când revenim.

Cazino, de Sidney Sheldon

Cazino

de Sidney Sheldon

Cazino

Titlu:

Cazino

Domeniu: Beletristica » Roman de dragoste

Editura: Z

Autor: Sidney Sheldon

Starea cărții: Nouă

Nr. pagini: 240

Anul apariţiei: 1996

Stoc epuizat

Functionar newyorkez modest, proaspat concediat, Brian Scott intra, fara voia lui, printr-un joc de artificii macabru si o greseala de... milioane, intr-o lume necunoscuta muritorilor de rand. Brian devine peste noapte detinatorul unui cont important si are la dispozitie doua saptamani pentru a ruina firma care il concediase fara nici un motiv.

Marii patroni duc o viata de huzur pe Riviera franceza. Milionarii de la hotelul Majestic din Cannes incep sa si-l dispute pe razbunatorul Brian cu indarjirea celor care mizeaza sume fabuloase la jocurile de noroc de la Casino.

Brian se zbate cu disperare sa scape de vartejul in care il trag iahturile, Rolls-urile, hotelurile de lux, rechinii marilor finante si femeile, care vor sa-l seduca cu agresivitate - o lume de placeri intense in care riscul si perversitatea duc de multe ori la o moarte spectaculoasa.

Singurul colac de salvare ii ramane dragostea adevarata.

Ce va alege Brian Scott?

Sidney Sheldon - Cazino.

O carte foarte rară a lui Sidney Sheldon, cu un tiraj mic de exemplare, epuizată de mai bine de un deceniu, nemaifiind reeditată niciodată de la prima sa apariţie.

Deţinem un singur exemplar al acestui titlu.

Recenzii
  Ne pare rau, insa aceasta carte lipseste momentan din stoc. Daca doriti sa o achizitionati, va rugam sa ne contactati utilizand formularul de contact si in cel mai scurt timp vom urgenta reinnoirea stocului cu numarul de exemplare dorite. Va multumim!
Cartea “Cazino” de Sidney Sheldon a apărut la editura Z în seria de Beletristica: Roman de dragoste, se află în stare nouă, conține 240 pagini și poate fi comandată la cerere.
0 produse
Facebook

Acasă | Căutare | Catalog | Clienți | Contact | Informații | GDPR | Hartă site

Copyright © 2022 Librăria Cărți-Online.com
Powered by Ideea Europeană