NE REINVENTĂM!

Momentan, până finalizăm noul website, anticariatul nu este funcțional. Astfel, orice solicitare trimisă prin website nu va putea fi înregistrată. Între timp, vă invităm să verificați periodic pagina noastră pentru a afla când revenim.

Minciuni sincere, de Nora Roberts

Minciuni sincere

de Nora Roberts

Minciuni sincere

Titlu:

Minciuni sincere

Domeniu: Beletristica » Roman de dragoste

Editura: Miron

Autor: Nora Roberts

Starea cărții: Nouă

Nr. pagini: 575

Anul apariţiei: 1996

Stoc epuizat

Eve Benedict. Celebra stea a ecranului este extrem de frumoasa. Dar Eve este o femeie misterioasa, ale carei aventuri pasionale si mariaje furtunoase au alimentat decenii de-a randul rubricile de scandal. Acum, s-a hotarat sa dezvaluie anumite secrete... periculoase pentru multi oameni in jurul ei...

Renumita scriitoare, pe cat de fermecatoare, pe atat de discreta, Julia tine profund la fiul ei - si nu tine deloc sa ajunga in centrul atentiei. Dar nici un subiect nu e mai irezistibil decat celebra Eve, si nici o poveste mai incitanta decat aceea pe care nimeni din Hollywood n-o doreste spusa...

Nora Roberts - Minciuni sincere.

Recenzii
Pentru mai multe detalii în legătură cu acest titlu, vizitați pagina.
  Ne pare rau, insa aceasta carte lipseste momentan din stoc. Daca doriti sa o achizitionati, va rugam sa ne contactati utilizand formularul de contact si in cel mai scurt timp vom urgenta reinnoirea stocului cu numarul de exemplare dorite. Va multumim!
Cartea “Minciuni sincere” de Nora Roberts a apărut la editura Miron în seria de Beletristica: Roman de dragoste, se află în stare nouă, conține 575 pagini și poate fi comandată la cerere.
0 produse
Facebook

Acasă | Căutare | Catalog | Clienți | Contact | Informații | GDPR | Hartă site

Viziteaza site-ul ANTICARIAT SI LIBRARIE ONLINE pe ShopMania

Copyright © 2024 Librăria Cărți-Online.com
Powered by Ideea Europeană