NE REINVENTĂM!

Momentan, pentru o perioadă nedeterminată, anticariatul nu este funcțional. Astfel, orice solicitare trimisă prin website nu va putea fi înregistrată. Între timp, vă invităm să verificați periodic pagina noastră pentru a afla când revenim.

Nu uita, Pasadena, de Sidney Sheldon

Nu uita, Pasadena

de Sidney Sheldon

Nu uita, Pasadena

Titlu:

Nu uita, Pasadena

Domeniu: Beletristica » Roman de dragoste

Editura: Karmat Press

Autor: Sidney Sheldon

Starea cărții: Impecabilă

Nr. pagini: 277

32,00 RON

Un renumit medic isi imparte viata intre realizarile profesionale si o viata de familie ratata. Foarte aproape de a-si pierde echilibrul interior, se indragosteste fulgerator de asistenta sa; dar in acelasi timp, porneste o relatie fara viitor cu un star de televiziune...

Ce se va intampla cu viata lui, plina de peripetii, derulate intre viata linistita a Pasadenei si cruda realitate, unde el isi va regasi marea dragoste, puteti afla numai citind aceasta extraordinara carte!

Fara indoiala ca nimeni altcineva nu ar fi reusit sa faca din razboiul din Golf o scena atat de fascinanta. Un roman ca acesta apare o data la zece ani in Statele Unite." (New York Times)

Sidney Sheldon - Nu uita, Pasadena.

Recenzii
Acest titlu este disponibil doar la cerere și este în stoc limitat.

Dacă doriți să îl comandați, va putea fi livrat în 7 zile de la data comenzii.
Cartea “Nu uita, Pasadena” de Sidney Sheldon a apărut la editura Karmat Press în seria de Beletristica: Roman de dragoste, se află în stare impecabilă, conține 277 pagini și poate fi comandată online.
0 produse
Facebook

Acasă | Căutare | Catalog | Clienți | Contact | Informații | ANPC | Hartă site

Copyright © 2022 Librăria Cărți-Online.com
Powered by Ideea Europeană