NE REINVENTĂM!

Momentan, până finalizăm noul website, anticariatul nu este funcțional. Astfel, orice solicitare trimisă prin website nu va putea fi înregistrată. Între timp, vă invităm să verificați periodic pagina noastră pentru a afla când revenim.

Mascaricii, de Vidiadhar Surajprasad Naipaul

Mascaricii

de Vidiadhar Surajprasad Naipaul

Mascaricii

Titlu:

Mascaricii

Domeniu: Beletristica » Colectia Cotidianul

Editura: Univers

Autor: Vidiadhar Surajprasad Naipaul

Starea cărții: Nouă

Nr. pagini: 288

Anul apariţiei: 2007

24,00 RON

Laureatul din 2001 al Premiului Nobel pentru Literatură, Vidiadhar Surajprasad Naipaul, s-a născut în 1932 în Trinidad Tobago şi este unul dintre cei mai apreciaţi scriitori de limbă engleză din spaţiul fostelor colonii britanice. Debutul său literar are loc în 1957, cu volumul The Mystic Masseur. Realitatea postcolonialismului este subiectul central al romanelor şi analizelor sale non-ficţionale, precum An Area of Darkness sau A Million Mutinies Now. Cu treizeci de ani înainte de Nobel, în 1971, V. S. Naipaul obţinea Booker Prize pentru romanul In a Free State, iar în 1983 i se decernează Jerusalem Prize. În 1990 este ridicat la rangul de Cavaler de către regina Elisabeta a II-a pentru contribuţia sa la înflorirea culturii britanice. În prezent trăieşte în Wiltshire, Anglia.

Măscăricii, roman publicat în 1967, spune povestea lui Ralph Singh, un individ crescut pe o insulă din Indiile de Vest care ajunge să trăiască experienţa conflictuală a unui spaţiu străin într-o Anglie multiculturală. Într-o suburbie londoneză, Ralph Sigh îşi scrie memoriile încercând să-şi analizeze paradoxul identitar şi să devină conştient de diferenţele care l-au împiedicat să se transforme într-un englez adevărat.

Colecţia Cotidianul.

Recenzii
Pentru mai multe detalii în legătură cu acest titlu, vizitați pagina.
Cartea “Mascaricii” de Vidiadhar Surajprasad Naipaul a apărut la editura Univers în seria de Beletristica: Colectia Cotidianul, se află în stare nouă, conține 288 pagini și poate fi comandată online.
0 produse
Facebook

Acasă | Căutare | Catalog | Clienți | Contact | Informații | GDPR | Hartă site

Viziteaza site-ul ANTICARIAT SI LIBRARIE ONLINE pe ShopMania

Copyright © 2024 Librăria Cărți-Online.com
Powered by Ideea Europeană