NE REINVENTĂM!

Momentan, pentru o perioadă nedeterminată, anticariatul nu este funcțional. Astfel, orice solicitare trimisă prin website nu va putea fi înregistrată. Între timp, vă invităm să verificați periodic pagina noastră pentru a afla când revenim.

Lectii de respiratie, de Anne Tyler

Lectii de respiratie

de Anne Tyler

Lectii de respiratie

Titlu:

Lectii de respiratie

Domeniu: Beletristica » Colectia Cotidianul

Editura: Univers

Autor: Anne Tyler

Starea cărții: Nouă

Nr. pagini: 304

Anul apariţiei: 2007

24,00 RON

Una dintre cele mai apreciate prozatoare contemporane din Statele Unite, Anne Tyler s-a născut în 1941 la Minneapolis, în statul american Minnesota, şi aparţine unei familii din clasa de mijloc, cu puternice convingeri religioase, care trăise multă vreme în Sud. A studiat la Duke University, apoi a făcut studii postuniversitare de limbă şi cultură rusă la Columbia University. A lucrat ca bibliotecară pînă s-a mutat în Baltimore (Maryland), unde trăieşte şi astăzi şi unde se petrece acţiunea din majoritatea scrierilor ei. Debutul ei literar are loc în 1964, cu volumul If Morning Ever Comes, însă adevăratul ei succes literar datează din anii '80. In 1985, pentru romanul The Accidental Tourist primeşte National Book Critics Circle Award, iar un an mai tarziu, aceeaşi carte ajunge pe lista finaliştilor pentru Premiul Pulitzer. Importanta distincţie îi este însă acordată în 1989, pentru romanul Lecţii de respiraţie.

Ceea ce începe, în Lecţii de respiraţie, ca o banală călătorie de cateva ore pe o autostradă americană se transformă într-o incursiune în trecutul personajelor. În acelaşi timp, drumul devine o aventură a transformării destinelor: este ceea ce urmăreşte Maggie Moran, un personaj fascinant de verosimil, care încearcă tot timpul să facă "mici corecturi" realităţii.

Colecţia Cotidianul.

Recenzii
Acest titlu este disponibil doar la cerere și este în stoc limitat.

Dacă doriți să îl comandați, va putea fi livrat în 7 zile de la data comenzii.
Cartea “Lectii de respiratie” de Anne Tyler a apărut la editura Univers în seria de Beletristica: Colectia Cotidianul, se află în stare nouă, conține 304 pagini și poate fi comandată online.
0 produse
Scarlett vol.I+II
Scarlett vol.I+II
49,00 RON
32,00 RON

Facebook

Acasă | Căutare | Catalog | Clienți | Contact | Informații | ANPC | Hartă site

Copyright © 2021 Librăria Cărți-Online.com
Powered by Ideea Europeană