NE REINVENTĂM!

Momentan, până finalizăm noul website, anticariatul nu este funcțional. Astfel, orice solicitare trimisă prin website nu va putea fi înregistrată. Între timp, vă invităm să verificați periodic pagina noastră pentru a afla când revenim.

Manualul Razboinicului Luminii, de Paulo Coelho

Manualul Razboinicului Luminii

de Paulo Coelho

Manualul Razboinicului Luminii

Titlu:

Manualul Razboinicului Luminii

Domeniu: Beletristica

Editura: Humanitas

Autor: Paulo Coelho

Starea cărții: Nouă

Nr. pagini: 159

Anul apariţiei: 2003

29,00 RON

Manualul războinicului luminii este o culegere de gânduri filozofice şi poveşti care îi vor încânta pe căutătorii de pretutindeni.

Un războinic al luminii nu-şi petrece zilele încercând să joace rolul pe care i l-au ales alţii. Un războinic al luminii nu-şi pierde timpul ascultând provocări; el are un destin de împlinit. Un războinic al luminii îşi cunoaşte defectele, dar îşi cunoaşte şi calităţile. Un războinic al luminii face întotdeauna tot ce-i stă în puteri şi aşteaptă acelaşi lucru de la ceilalţi. Ştie că şi cea mai îndepărtată stea din Univers se oglindeşte în lucrurile din jurul lui.

Manualul războinicului luminii este o invitaţie pentru fiecare dintre noi să ne trăim visul, să acceptăm incertitudinile vieţii şi să ne ridicăm în întâmpinarea destinului nostru unic. În stilul său inimitabil, Paulo Coelho ne ajută să descoperim razboinicul luminii din noi.

Uneori viaţa îşi arată partea cea mai urâtă. Stai treaz toată noaptea şi te întrebi ce rost ai pe lume. Sau faci rău unei fiinţe iubite. Sau trădezi. Sau te simţi dezamăgit de ceilalţi şi - ceea ce e cu adevărat insuportabil - eşti dezamăgit de tine însuţi. Puteai alege drumul celălalt, trebuia să fie altfel. Nimeni nu te pregăteşte pentru asemenea clipe şi nimeni nu îţi spune cum să treci de ele.

Şi de data aceasta eroul cărţii lui Coelho, războinicul luminii, ar putea fi oricare dintre noi. Fiecare paragraf e o mică oglindă în care recunoaştem cu uimire un moment al vieţii noastre. Fiecare oglindă devine un aforism. Fiecare aforism - o revelaţie. Fiecare revelaţie - o regulă de supravieţuire. Toate regulile sunt o carte de înţelepciune: iniţierea în lupta cu timpul, cu oamenii, cu răul, dar şi iniţierea în frumuseţea vieţii, în miracol, în desluşirea zvonului de clopote al mării.

În scurte pasaje pline de inspiraţie, suntem invitaţi să pornim pe calea războinicului: cel care apreciază miracolul de a fi în viaţă, cel care acceptă eşecul şi cel a cărui căutare îl face să devină ceea ce doreşte să fie.

Recenzii
Pentru mai multe detalii în legătură cu acest titlu, vizitați pagina.
Acest titlu este disponibil doar la cerere și este în stoc limitat.

Dacă doriți să îl comandați, va putea fi livrat în 7 zile de la data comenzii.
Cartea “Manualul Razboinicului Luminii” de Paulo Coelho a apărut la editura Humanitas în seria de Beletristica, se află în stare nouă, conține 159 pagini și poate fi comandată online.
0 produse
Facebook

Acasă | Căutare | Catalog | Clienți | Contact | Informații | GDPR | Hartă site

Viziteaza site-ul ANTICARIAT SI LIBRARIE ONLINE pe ShopMania

Copyright © 2024 Librăria Cărți-Online.com
Powered by Ideea Europeană