NE REINVENTĂM!

Momentan, până finalizăm noul website, anticariatul nu este funcțional. Astfel, orice solicitare trimisă prin website nu va putea fi înregistrată. Între timp, vă invităm să verificați periodic pagina noastră pentru a afla când revenim.

Shogun, vol.I+II, de James Clavell

Shogun, vol.I+II

de James Clavell

Shogun, vol.I+II

Titlu:

Shogun, vol.I+II

Domeniu: Beletristica

Editura: Univers

Autor: James Clavell

Starea cărții: Foarte bună

Nr. pagini: 1353

Anul apariţiei: 1988

49,00 RON

James Clavell - Shogun, vol. I & II (Editura Univers, 1988, 684+669p.).

Shogun nu mai necesita nici o recomandare. Este o realizare extraordinara, o vasta si dramatica reconstituire a Japoniei de la inceputul secolului al XVII-lea. Autorul nu ofera numai o poveste plina de actiune, intriga si iubire, ci ne face pe noi, vesticii sa intelegem codul de onoare al samuraiului, plin de salbaticie, de frumusete si de obsesie a mortii.

Un tablou extraordinar de complex si minutios realizat, a unei lumi care continua sa fascineze, pe fundalul caruia este schitat, in linii mari, prin Blakethorne, si profilul europeanului din anii 1600, venit intr-un socant contact cu civilizatia superioara, pe atunci, a Japoniei. O carte captivanta, ce va stirni interesul inca multor generatii.

Despre autor: James Clavell

James Clavell (10 oct. 1924 – 7 septembrie 1994) a fost deopotriva un mare romancier, scenarist si regizor de film. Cunoscut în principal pentru romanele sale cunoscute sub denumirea de “Saga Asiatica”, Clavell a fost autorul mai multor pelicule de success, incluzând “The Fly” (“Musca”), “The great Escape” si To Sir with Love” (Domnului Profesor, cu dragoste, cu Sidney Poitier).

Fiul unui ofiter în Marina Militara Britanica, Clavell s-a înrolat la 16 ani în Artileria Regala Britanica, pentru a continua traditia familiei si a luptat împotriva japonezilor în Malaezia. Ranit si capturat, a fost dus într-un lagar de prizonieri din Insula Java Centrala, dupa care a fost mutat la închisoarea Changi, de lânga Singapore.

Romanele sale se remarca printr-o atentie scrupuloasa a detaliului în ceea ce priveste diferentele de cultura între cea occidentala si cea asiatica. Romanele sale — Changi (King Rat, 1962), Tai-Pan (1966), Shogun (1978), Noble House (1980), Whirlwind (1986) — nu au parasit palmaresurile de bestsellers timp de ani de zile, cunoscând numeroase reeditari si traduceri în zeci de limbi, cu tiraje impresionante.

Recenzii
Pentru mai multe detalii în legătură cu acest titlu, vizitați pagina.
Acest titlu este disponibil doar la cerere și este în stoc limitat.

Dacă doriți să îl comandați, va putea fi livrat în 7 zile de la data comenzii.
Cartea “Shogun, vol.I+II” de James Clavell a apărut la editura Univers în seria de Beletristica, se află în stare foarte bună, conține 1353 pagini și poate fi comandată online.
0 produse
Facebook

Acasă | Căutare | Catalog | Clienți | Contact | Informații | GDPR | Hartă site

Viziteaza site-ul ANTICARIAT SI LIBRARIE ONLINE pe ShopMania

Copyright © 2024 Librăria Cărți-Online.com
Powered by Ideea Europeană